Razer'dan oyunculara özel yeni modem: Sila - Haberler - indir.com

Razer'dan oyunculara özel yeni modem: Sila

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-03 12:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Oyuncu ekipmanları söz konusu olduğunda isminden söz ettiren Razer, tasarladığı yeni modemi ile oyuncuları rahat ettirecek.

Razer, oyuncu ekipmanları konusunda en iyi üreticilerden biri olarak tüm dünyada tanınıyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl çıkardığı oyun odaklı akıllı telefon ile de yeni bir piyasa başlattı. Bu yıl, oyuncu odaklı akıllı telefonu Razer Phone’un, yeni serisini çıkarmaya hazırlanıyor. Fakat bu süreçte, oyuncular için farklı alanlarda yeni ürünler geliştirmekten de geri kalmıyor.

Razer geçen yıl akıllı telefon pazarına girdikten sonra, şimdi yine daha önce denemediği bir alanda kendisini göstermeye hazırlanıyor. Bu kez, oyunculara özel yeni bir kablosuz modem geliştirdiği öğrenilen Razer, oyuncuların oyun zevkini en üst seviyeye taşımayı amaçlıyor.

Razer’ın yeni modemi Sila, 3 farklı moda sahip olacak

Razer, geçtiğimiz yıldan beri yeni şeyler denemesi ile gündemde yer alıyor. Geçen yıl, daha önce hiç girmediği akıllı telefon sektörüne, oyuncu odaklı Razer Phone ile giriş yaptı ve oldukça beğeni topladı. Şimdi de yine oyuncular için geliştirdiği yeni kablosuz modemi Sila ile gündeme geldi. Razer Sila sunduğu üst düzey hız desteği ile oyuncuların oyun keyfini ikiye katlamayı amaçlıyor. Elde edilen bilgilere göre, 3 bant 802.11ac modemin 2.999 mbps’ye kadar hız desteğine sahip ve bunun yanı sıra 3 modda çalışıyor. Bunlar;

802.11n 2.4GHz: up to 400 Mbps

802.11ac 5GHz-1: up to 1,733 Mbps

802.11ac 5GHz-2: up to 866 Mbps

Bilindiği üzere, kablosuz internet trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde, oyuncular oyunlarını oynarken sık sık kesintilerle karşı karşıya kalabiliyorlar. Razer, Sila’yı tam da bu sorundan yola çıkarak geliştirdi. Alanında başarılı şirket, var olan en iyi teknolojileri, Sila’ya taşımış durumda. Razer Sila ile oyunculara "Multi-Channel Zero-Wait DFS" patentini sunuyor ve bu soruna çözüm oluyor. Sila, şu an satışa çıkarıldı ve fiyatı da 299 dolar olarak belirlendi.





PAYLAŞ