Razer'dan oyunculara özel kredi kartı - Haberler - indir.com

Razer'dan oyunculara özel kredi kartı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-08 19:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

VISA ile iş birliğine giden teknoloji ve aksesuar üreticisi Razer, oyunculara özel yeni bir kredi kartını duyurdu. Mat siyah renge sahip olan bu kredi kartının üzerinde Razer logosu, temassız ödeme esnasında yeşil renge bürünüyor. Şuan için sadece Singapur bölgesinde aktif olan bu kart, ilerleyen dönemlerde başka ülkelerde de aktif olacak. Oyuncu ekipmanları denildiği zaman akla gelen önemli şirketlerden olan Razer, bambaşka bir ürün ile kullanıcıların karşısına geliyor. Çok uluslu finans hizmet şirketi olan VISA ile yapılan ortaklık ile oyuncuların bir hayli beğeneceği yeni oyuncu kredi kartını duyurdu. Birçok kullanıcı kredi kartlarının cüzdanlarda kapladıkları yerden memnun olmasalar da, Razer’in bu yeni kredi kartı, tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanacak türden diyebiliriz.

Razer yeni ışıklı kredi kartını duyurdu

Android'leri mobil oyun konsolu haline getiren Razer Junglecat duyurulduAndroid'leri mobil oyun konsolu haline getiren Razer Junglecat duyuruldu

Razer’in bu yeni kredi kartı siyah ve mat bir renge sahip olarak karşımıza çıkıyor. Şirketin kendi ödeme sistemi olan Razer Pay ile kullanılabilen bu kart, üzerinde bir çip ile Razer logosuna sahip durumda. Bu logo ayrıca temassız ödeme esnasında Razer’ın klasik rengi olan yeşile bürünüyor. Oldukça Premium bir yapısı olan bu kart, oyun severlerin oldukça beğeneceği bir ürün olacak gibi duruyor. Bu yeni kredi kartı hakkında açıklamalar yapan Razer CEO’su Min Liang Tan, bu kredi kartını kullanan kullanıcıların dünyadaki 61 milyon tedatikçiden sınırsız geri ödeme alabileceklerini belirtiyor. Açıklamalara göre Razer’ın kredi kartı ile yapılan alışverişlerde yüzde 1 geri ödeme alınacak.

Bu kredi kartının sunduğu avantajlar bununla kalmıyor. Yapılan açıklama kapsamında Razer, kredi kartı programına abone olan kullanıcılara, Razer ürünlerini satın alırken yüzde 5 geri ödeme yapacak. Sistem tam olarak oturana kadar beta testler de yüzde 10’a kadar geri ödeme sağlanacak.


Google Stadia Samsung, Asus ve Razer'ın bazı modellerine kullanıma sunulacak!Google Stadia Samsung, Asus ve Razer'ın bazı modellerine kullanıma sunulacak!
Razer, teknik bir hatadan dolayı 100.000’den fazla müşterisinin verilerini ifşa ettiRazer, teknik bir hatadan dolayı 100.000’den fazla müşterisinin verilerini ifşa etti

PAYLAŞ