Razer yeni tam kablosuz kulaklığını duyurdu - Haberler - indir.com

Razer yeni tam kablosuz kulaklığını duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-04 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Oyuncu aksesuarları ile popüler olan isim Razer, hem özellikleri hem de sunduğu oyun deneyimi ile yüksek bir müzik kalitesi sunan Hammerhead True Wireless Pro tam kablosuz kulaklık modelini duyurdu. Hibrit olarak aktif bir gürültü engelleme özelliğine sahip olan kulaklık, THX sertifikasına da sahip durumda. Oyuncu ekipmanı arayanların başlıca tercihlerinden birisi olan Razer, yeni yüksek kaliteli ses deneyimi vadeden modelini karşımıza sunuyor. Hammerhead True Wireless modelinde olduğu gibi Hammerhead True Wireless Pro modeli de kullanıcılara dokunmatik kontroller, ses yardımı uyumluluğu ve düşük gecikmeli Bluetooth 5.1 bağlantı teknolojisi gibi özellikler sunuyor. Kısa bir sap tasarımına sahip olan bu model iyi bir yalıtım ve konfor sunmayı da hedefliyor.

Razer Hammerhead True Wireless Pro tanıtıldı

Razer, teknik bir hatadan dolayı 100.000’den fazla müşterisinin verilerini ifşa ettiRazer, teknik bir hatadan dolayı 100.000’den fazla müşterisinin verilerini ifşa etti
  • 5 gram kulaklık, 43 gram kutu ağırlığı
  • 10mm sürücü
  • Bluetooth 5.1
  • Dahili mikrofon
  • Dokunmatik kontroller (Oynat, duraklat, atla, önceki,  çağrı cevapla, reddet, değiştir, bitir)
  • Şarj kutusu ile 20 saat batarya ömrü
  • Android ve iOS desteği
  • IPX4 suya ve toza karşı dayanıklılık

Razer’ın hem oyunculara hem de müzik severler için sunmuş olduğu bu yeni kulaklık modelinin 209 euro fiyat etiketi bulunuyor. THD taşıma kılıfı için ise 34 euro bir fiyat belirlenmiş durumda. Razer tarafından açıklanana göre Hammerhead True Wireless Pro, ABD ve Avrupa’da aralık ayı içinde satışa çıkacak. Ülkemizde ise modelin ne zaman satışa sunulacağı belli olmuş değil.   


Razer'dan oyunculara özel kredi kartıRazer'dan oyunculara özel kredi kartı
Yeni Razer Book 13 resmi olarak tanıtıldıYeni Razer Book 13 resmi olarak tanıtıldı

PAYLAŞ