Razer Yeni Etkileyici Oyuncu Monitörünü Tanıttı - Haberler - indir.com

Razer Yeni Etkileyici Oyuncu Monitörünü Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 21:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Belki de oyuncu aksesuar ve donanımlarında pazarın zirve ismi olarak kabul edilen Razer’dan CES 2019 hamleleri gelmeye başladı. Marka şimdi ise e-sporculara özel olarak tasarlamış olduğu Raptor adlı yeni nesil monitörlerini CES 2019 etkinliği kapsamında tanıttı. Her ürününde olduğu gibi RGB ışıklı bir dizayn ve tasarıma sahip olan monitör, özellikleri ve tepkime süresi ile de dikkat çeken detaylara sahip durumda. Oyuncuların bir monitörden kuşkusuz beklediği en öncelikli durum görüntü kalitesidir. Bu noktada iyi bir iş çıkartan Razer kullanıcıların gönlünü alacağa benziyor. Donanım tarafında ise oyuncuların daha çok online oyunlarda karşısına çıkan tepkime süresi ise önemli etmenlerden birisi oluyor. Razer bu yeni oyuncu monitörü ile ise o gibi sorunların ortadan kalkmasını hedefliyor. Gelin şimdi Razer’ın CES 2019’da tanıtmış olduğu en yeni nesil monitörünün detaylarına bakalım.

Razer Raptor ve Sahip Olduğu Özellikler

Razer Phone 2 Özellikleri Amazon'da GözüktüRazer Phone 2 Özellikleri Amazon'da Gözüktü

Yeni e-sporcu monitörü olan Razer Raptor, 4 ms bir tepkime süresiyle karşımıza geliyor. Motion Blur özelliğini azaltırsanız ise bu tepkime süresi 1 ms süresine kadar düşebiliyor. 27 inçlik bir büyüklük ile karşımıza gelen bu Razer model IPS panel ve AMD’nin FreeSync teknolojisine sahip olarak geliyor. Tasarımı tamamen Razer’a ait olan monitör sahip olduğu kablo düzeni ile de ön plana çıkıyor. Cihazda bulunan HDMI, USB, DisplayPort ve güç bağlantı noktalarını yeniden tasarlayan marka bu noktada kabloların kendi kanallarını oluşturmuş ve monitöre o şekilde ulaştırmış. Bu sayede hasar ve kablo karışıklıklarının önüne geçilmiş oluyor. Monitör ayağı ekrana destek verdiği için zararın önüne geçerken monitörde kumaş hissine sahip olan metal bir malzeme tercih edilmiş durumda.

Razer Phone 2 tasarımı görüldü

2560 x 1440 çözünürlük olarak karşımıza gelen bu cihazda 144 Hz yenileme hızı bulunuyor. Yeni Razer Raptor, 420 nit bir parlaklık sunarken HDR desteği de bulunan teknolojiler arasında yer alıyor. Razer’ın bu yeni modeli bir oyuncu monitörü olarak lanse edilse de, tasarım işi için de oldukça uygun bir monitör olduğunu söyleyebiliriz. Razer Raptor modeli ABD’de 699 dolar fiyat etiketine sahip olurken satış tarihi henüz belli olmuş değil.  


Yeni Razer Phone 2 tanıtıldı!Yeni Razer Phone 2 tanıtıldı!
Razer BlackWidow Lite Tanıtıldı!Razer BlackWidow Lite Tanıtıldı!
Razer Kraken Tournament Edition incelemesiRazer Kraken Tournament Edition incelemesi

PAYLAŞ