Razer, Xbox One için klavye ve fare setini duyurdu! - Haberler - indir.com

Razer, Xbox One için klavye ve fare setini duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 14:25:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Razer, Xbox One için hazırladığı klavye ve fare setinin fiyatını açıkladı. Şirket bu duyuruyu yaparken setin ismini de açıklayarak kullanıcılarının merakını tamamen giderdi.

2.4 GHz kablosuz bağlantı üzerinden çalışan Turret ile Xbox One arasındaki bağlantı ufak bir aksesuar üzerinden sağlanabiliyor. Razer tarafından yapılan açıklamada klavye-fare setinin pil ömrü 40 saate kadar kullanılabilir olduğu da belirtiliyor. Turret'in fiyat etiketi 249.99 dolar olması da piyasadaki şansını olumsuz etkileyebileceğini açıkça söyleyebiliriz.

No Man's Sky Xbox One'a geliyorNo Man's Sky Xbox One'a geliyor

Türkiye için pahalıya patlayacak

Razer'ın klavyesinde mekanik tuşlar bulunsa da, Xbox panelinde rahatça gezinmeyi mümkün kılacak bir Xbox butonu da mevcut. Klavyede ayarlanabilir avuç içi dayanağı da unutulmamış. Xbox One için hazırlanan farenin temelinde Razer'ın Mamba isimli faresi mevcut. Turret'in 2019'un ilk çeyreğiyle birlikte kullanıcılarıyla buluşacağı bekleniyor. Microsoft Mağaza'da ön siparişe açık olan setin sevkiyatı gelecek mart ayını gösteriyor.

Xbox sahiplerine klavye ve fare müjdesi

Razer Xbox One için klavye ve fare hazırlarken Microsoft ile oldukça yakın bir işbirliği gerçekleştirdi. Şirket Xbox One'da fare ve klavye desteğini geçtiğimiz aylarda yayınlayarak bir güncellemeyle aktif hale getirdi. Söz konusu destekten ilk olarak Fortnite, Warframe, Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder ve X-Morph: Defense olarak bir düzine oyun yer alıyor.


Xbox One'a 120 Hz Desteği GeliyorXbox One'a 120 Hz Desteği Geliyor
PlayStation 4 Satışlarda Xbox One'a Fark AtıyorPlayStation 4 Satışlarda Xbox One'a Fark Atıyor
PUBG, Xbox One'da istediğini bulamadıPUBG, Xbox One'da istediğini bulamadı

PAYLAŞ