Razer Viper tanıldı: özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Razer Viper tanıldı: özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-06 14:33:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Oyunculara özel geliştirilen ürünlerin geliştiricileri arasında yerini alan Razar, yeni mouse modelini tanıttı. Markanın Razer Viper adını verdiği yeni mouse gelişmiş optik anahtara sahip. Oyunculara yeni mouse’la sunduğu özellikleri açıklayan marka, Razer Viper’la birlikte sinyal göndermek için fiziksel temasa gerek olmadığını açıkladı. Elektrik sinyallerinin bilgisayara gönderilebilmesi için oyuncu mouseları genel olarak kızılötesi ışık demeti kullanmaktadır. Bu teknolojiyi üst seviyelere çıkaran Razer Viper sayede parmağın her basma anında yanıt verebilen mouslerın tüm hareketi oyunculara göre ayarladı. 

Oldukça hassas bir yapıya sahip olan Razer Viper, kullanıcı mouse dokunduğu anda bilgisayara sinyal göndererek, kullanıcıların oyun içerisinde daha rahat hareket edebilmesine olanak tanıyor. Ancak yine de kullanıcıların çok tıklamalı oyunlarda dikkat halinde olmasında fayda var. Daha üstün bir oyun deneyimi sunmak için tasarlanan Razer Viper dayanıklı yapısıyla da uzun süreli kullanım sunuyor. 

Razer Kraken Tournament Edition incelemesiRazer Kraken Tournament Edition incelemesi

Razer Viper Fiyatı 

Razer, Xbox One için klavye ve fare setini duyurdu!

70 milyon tıklanmaya kadar dayanıklı olduğu test edilen Razer Viper, aynı zamanda 5G optik sensör özelliğine de sahip. 16.000 DPI özelliğine sahip olan Razer Viper’da oyuncular için 8 farklı programlanabilir düğme bulunuyor. Bu sayede oyuncular mouse ayarlarını oyun içerisinde konforlarına ve alışkın oldukları stile göre düzenleyebiliyor. Farklı modları sayesinde oyuncuların yarışmalarda ayarlarını daha iyi yapmalarına imkan tanıyan Razer Viper yeni bilgisayarlarda yer alan yerleşik depolamaya bağlanma özelliğine de sahip. Oyuncular için özel olarak tasarlanan yeni modelin fiyat etiketi ise 80 dolar olarak belirlendi. 

 


Yeni Razer Blade 15 fiyatı ve özellikleriYeni Razer Blade 15 fiyatı ve özellikleri
Razer Yeni Etkileyici Oyuncu Monitörünü TanıttıRazer Yeni Etkileyici Oyuncu Monitörünü Tanıttı

PAYLAŞ