Razer rengarenk kulaklıkları Opus X'i tanıttı - Haberler - indir.com

Razer rengarenk kulaklıkları Opus X'i tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-09 19:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Kablosuz kulaklık konusunda hızla çalışmalarına devam eden Razer, çeşitliliği artırıyor. Konuyla ilgili olarak yapılan resmi kaynaklı sızıntılardan elde edilen bilgilere göre Razer Opus X modeli yakın zamanda sunulabilir. Razer Opus X, firmanın resmi Razer Audio uygulaması üzerinden aktarılan bir kablosuz kulaklık modeli oldu. Kafa üstü formunda tasarlanan bu kulaklık, üç farklı renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. 

Sadece oyun odaklı değil genel kullanım içinde düşünüldüğünde oldukça uygun bir yapıya sahip olan Razer Opus X, can renkleriyle beğeni kazanabilir. Şu an için söz konusu bu kulaklığın tasarımı hariç farklı bilgiler bulunmuyor. Fakat modelin yanı sıra bir USB-C portu ve fiziksel butonlar da yer alıyor. Çok yakın zaman içerisinde resmi olarak tanıtılması beklenen ve satışa sunulacağı rahmin edilen Opus X için ilk Opus markalı kulaklığı olmayacağını da belirtmek gerekir. Ürün çeşitliliği açısından gerçekten de oldukça fazla sayıda kablosuz kulaklık modeli olan Razer, herkese bir seçenek sunmak adına çalışmalarına hızla devam ediyor. Birçok oyuncu kulaklık tercihini Razer'den yana kullanılıyor. Fakat Razer'in karşısında yer alan rakiplerde oldukça kuvvetli ürünler sunuyor. Bu noktadaki rekabet oyunculara yarıyor ve kaliteli özelliklere sahip olan ürünlerin fiyatları her geçen gün azalıyor. 

Yeni Razer Book 13 resmi olarak tanıtıldıYeni Razer Book 13 resmi olarak tanıtıldı

Razer Opus X öncesinde Razer Hammerhead True Wireless X kablosuz kulaklık sunuldu

Razer Opus X öncesinde Razer Hammerhead True Wireless X kablosuz kulaklık modelinin yurt dışındaki satış fiyatı 70 dolar olarak belirlendi. Bu model Opus X'ten farklı olarak cepte taşınma özelliğine sahiptir. Ürün yarı kulak içi formda tasarlanmıştır. 

Oyuncu odaklı tasarlanan Razer Hammerhead True Wireless X, sadece siyah renk seçeneğine sahiptir. Yarı kulakiçi formda olan bu ürünler, sadece müzik dinlemek isteyenlerin ihtiyacına yönelik değildir. Firma tarafından yapılan açıklamalara göre 60 ms düşük gecikmeli Oyun Modu ile oyuncular için optimize edilmiştir. Bunun yanı sıra özel olarak ayarlanan 13 mm sürücüler sayesinde zengin, etkileyici bir ses kalitesi sunan Hammerhead True Wireless X, hareket halindeyken oyun ve medya keyfi için çoklu kullanım sağlayabilir. Android için Google Fast Pair ile uyumlu ve Otomatik Eşleştirme özellikli Bluetooth 5.2 kullanan True Wireless X, akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve artı bir adaptör ile konsollarla çalışma özelliğine sahip olan Razer Hammerhead True Wireless X, oyuncuların kusursuz bir oyun deneyimi sunuyor. Her bir detayı incelikle kullanarak oyun deneyiminizi geliştirebilir ve kusursuz bir macera yaşayabilirsiniz. 

 


Razer yeni tam kablosuz kulaklığını duyurduRazer yeni tam kablosuz kulaklığını duyurdu
Razer'ın yeni oyuncu klavyesi duyurulduRazer'ın yeni oyuncu klavyesi duyuruldu
Razer akıllı gözlüğü Anzu'yu duyurduRazer akıllı gözlüğü Anzu'yu duyurdu

PAYLAŞ