Razer Phone 2'nin resmi benzer bir cihazın geleceğine işaret ediyor! - Haberler - indir.com

Razer Phone 2'nin resmi benzer bir cihazın geleceğine işaret ediyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-01 09:56:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Razer Phone 2'nin Twitter'da paylaşılan resmi, ilk Razer Phone modeline göre çok fazla değişiklik olmadığını gösterdi. Yakında tanıtılması beklenen Razer Phone 2'nin ilk resmi Evan Blass tarafından sızdırıldı. Bu, Razer'ın ilk oyun telefonu ile aynı tasarımı tercih edeceğini gösteriyor.

Razer Phone 2'nin resmi benzer bir cihazın geleceğine işaret ediyor!

Yeniden konumlandırılmış kamera ve şirketin simge niteliğindeki açık yeşil rengi ile ışıldayan Razer logosu dışında, cihazın tasarımı tamamen aynı görünüyor. Aynı ekran çerçevesine sahip, ön yüze yerleştirilmiş hoparlör ile kullanıcılarını bekliyor. Bu durumun iyi ve kötü yanları bulunuyor. Bunun sebebi Razer'ın ilk akıllı telefon deneyiminin tüketicilerde bıraktığı etkiye bağlı. Razer'ın akıllı telefonu 120 Hz yenileme hızlı ekran bulundurması nedeniyle dikkat çekmişti. Günümüzde çoğu akıllı telefon 60Hz'lik yenileme hızı ile karşımıza geliyor. Ancak bu ekranın hantal bir gövdeye yerleştirilmesi aynı zamanda ortalama bir pil ve kötü performans gösteren kameraya sahip olması eleştirilere neden olmuştu.

Yeni Oyuncu Razer Blade 2018 Bilgisayarı TanıtıldıYeni Oyuncu Razer Blade 2018 Bilgisayarı Tanıtıldı

Razer ilk telefonunu takip edecek bir model çıkaracağını söylemişti. Ancak yöneltilen eleştirilerin ne kadarının çözülmüş olduğu konusunda bir fikrimiz yok. Üstelik Razer Phone'un çıkışının üzerinden bir yıl geçmemesine rağmen şirketin kısa sürede bu sorunları çözeceğinden eminiz. Yine de kameranın konumunun değiştirilmiş olması şirketin bu tarafta bir şeyler denediğini gösteriyor. Yine de Razer Phone 2 çıktıktan sonra incelemeler ile nelerin değiştirildiğini göreceğiz.


Razer Blade dizüstü bilgisayarlar Intel işlemcilerle güncellendiRazer Blade dizüstü bilgisayarlar Intel işlemcilerle güncellendi
Razer, oyuncular için yeni ürünlerini duyurduRazer, oyuncular için yeni ürünlerini duyurdu
Razer'ın yeni oyun telefonu geliyorRazer'ın yeni oyun telefonu geliyor

PAYLAŞ