Razer Phone 2'den kernel kod bilgisi - Haberler - indir.com

Razer Phone 2'den kernel kod bilgisi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-23 18:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyuncu telefonlarına yönelik ROM geliştirmek isteyen kişiler için Razer, kernel kodlarını yayınladı. Teknolojik gelişmelerin ardı arkası kesilmezken akıllı cihaz üreticileri artık kategorilere göre üretim yapmaya yönelik çalışmalar yürütüyor. Şöyleki oyun alanına uygun ya da iş hayatına uygun şekilde üretilen akıllı cihazlar ile karşı karşıya gelebiliyoruz. Oyuncu kategorisine yönelik akıllı cihaz üretimi konusunda oldukça başarılı işlere imza atan Razer, kendi bünyesine ait ikinci nesil oyuncu telefonu olarak bilinen Razer Phone 2’nin Kernel kodlarını yayınladı. Kodların yayınlanması ile beraber çok kısa süre içerisinde Android Pie güncellemesi ile yenilenmiş olan Razer Phone 2 için özel ROM ve üçüncü parti yedekleme arayüzü geliştirmek isteyen kullanıcılar için her türlü imkan verilmiş oldu. Yayınlanan kodlar sayesinde kullanıcılar çok daha fonksiyonel bir oyuncu telefonu elde edecekler. 

Razer Phone 2 Beklenenden Daha Erken GeliyorRazer Phone 2 Beklenenden Daha Erken Geliyor

Oyuncuların beklentilerini karşılayacak düzeyde tasarlanan Razer Phone 2 kısa süre içerisinde Android Pie güncellemesi yapacak bir çok yenilik elde etmişti. Bu yenilikler ise, navigasyon jestleri ve 4K 60fps video kaydı gibi bir takım önemli özellikler olarak karşımıza çıkıyor. Bu güncelleme ile Razer Phone 2, çok daha kullanıcı dostu olarak yenilendi. Fakat bu özelliklerin yanı sıra ancak özel ROM'lar ile Razer Phone 2 cihazlarda bulunan özelliklerin artırılması, iyileştirilmesi ya da daha kullanışlı bir kullanıcı arayüzü sunulması mümkün oluyor. Geliştirici kernel kodları sahip olduğunuz cihazın çok daha kaliteli bir boyuta ulaşmasına imkan tanıyor. 

Razer Phone 2'nin Özellikleri

5.72 inç (2560×1440 piksel) Quad HD IGZO LCD UltraMotion ekran özelliği ile tasarlanmış olan oyuncu odaklı Razer Phone 2, gücünü Snapdragon 845 işlemci, Adreno 630 GPU sistemlerinden alıyor. Bu sayede de kullanıcılarına kusursuz bir oyun deneyimi yaşatmak konusunda engel tanımıyor. Dilediğiniz oyunu indirmeniz açısında 8 GB LPDDR4x RAM, 64 GB (UFS) depolama alanı doğrultusunda tasarlanan Razer Phone 2, Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile de daha da güçlendiriliyor. 12MP, f/1.75 diyaframlı geniş açı + 12MP, f/2.6 diyaframlı telefoto çift arka kamera sistemleri sayesinde de kullanıcılara kaliteli fotoğüraflar çekmeleri konusunda çeşitli imkanlar sunan bu eşsiz cihazın 8MP, f/2.0 diyafram özellikli ön kamera sistemi de mevcuttur. 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS/ GLONASS, USB Type-C, NFC gibi özellikleri de dikkat çekenler arasında yer alıyor.

 Cihaz tüm bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda Qualcomm Quick Charge 4+ ve Kablosuz Şarj destekli 4000mAh batarya özelliğine de sahip olarak tasarlanmıştır. Cihazın arka kamera sisteminin hemen altında ise logosu bulunuyor. Kullanıcı arayüzü, güçlü özellikleri ve sistematik hareket kabiliyeti sayesinde oyuncuların herhangi bir kasma sorunu yaşamadan oyun oynaması için tasarlanan Razer Phone 2 modelli akıllı cihaz aynı zamanda şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Hem oyun açısında hem de kullanım kolaylığı açısında oldukça zengin olan Razer Phone 2 mobil cihazının fiyatı da kullanıcıları memnun edecek düzeyde. 


Razer Phone 2 hakkında yeni bilgiler elde edildiRazer Phone 2 hakkında yeni bilgiler elde edildi
Razer Phone 2 tasarımı görüldüRazer Phone 2 tasarımı görüldü
Performans Canavarı Razer Phone 2 Ortaya ÇıktıPerformans Canavarı Razer Phone 2 Ortaya Çıktı

PAYLAŞ