Razer Phone 2 Özellikleri Amazon'da Gözüktü - Haberler - indir.com

Razer Phone 2 Özellikleri Amazon'da Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-11 09:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Oyuncu ekipmanları ile ünlü firma Razer’ın yeni akıllı telefon modeli Razer Phone 2 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Bildiğiniz üzere Razer, oyuncu telefonu pazarına Razer Phone modeli ile giriş yapmış ve iyi bir geri bildirim almıştı. Şimdi ise Razer Phone 2 cihazına dair detayları Amazon İtalya’da ortaya çıktı. Cihazın listelendiği sayfadan hemen kaldırılmış olsa da, modelin teknik detayları ve görselleri hemen sızdırılmaya başlandı. Şirketin bu yeni oyuncu telefonu olan Razer Phone 2 modelinin ilerleyen saatlerde tanıtılması bekleniyor. Fakat Amazon İtalya ile beraber sızdırılan cihazın tüm detayları şimdiden belli oldu.

Razer Phone 2 Geliyor

Ortaya çıkan görsele göre cihazın tasarım noktasında ilk selefi modeline göre çokta fazla bir yenilik sunmadığını görüyoruz. Tasarım noktasındaki tek yeniliğin ise çift kamera sisteminin yeni konumu olarak gözüküyor. Razer oyuncu ekipmanları üreten bir firma olarak bilinirken bu noktada ürünlerinde Chroma RGD LED aydınlatma sistemi kullanıyor. Bu LED aydıtlatmalar hem daha dikkat çekici hemde dinamik bir görüntü sunmuş oluyor. Razer Phone 2 cihazında da yine RGB LED aydınlatmasını görüyoruz. Cihazın arka yüzeyinde bulunan Razer logosu kullanıcılar tarafından dilediğince kişiselleştirebilecekleri bir aydınlatmaya sahip durumdalar.

Cihaz donanım tarafında ise oldukça güçlü özelliklere sahip olarak geliyor. İşlemci noktasında Qualcomm’un Snapdragon 845 modelini tercihe den şirket 8 GB RAM ve 64 GB’lık bellek seçeneklerine sahip durumdalar. Ekran tarafında ise oyuncu bir akıllı telefon olduğu için modelin 120 Hz desteği ile beraber 5.72 inçlik QHD LCD bir panele sahip olduğunu görüyoruz. Ekranın ilk nesil Razer Phone modeli ile aynı olduğu gözüküyor. Razer Phone 2’nin rakibi olarak nitelendirilen Asus ROG ise 90 Hz’lik bir ekrana sahip olarak geliyordu. Cihazın çıkış tarihi ise henüz belli değil.





PAYLAŞ