Razer Phone 2 hakkında yeni bilgiler elde edildi - Haberler - indir.com

Razer Phone 2 hakkında yeni bilgiler elde edildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-12 17:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak doğrulanan Razer’ın eni oyun odaklı telefonu Razer Phone 2 hakkında, yeni bilgiler gündeme geldi.

Geçtiğimiz yıl Sonbahar aylarında hem teknoloji hem de oyun dünyasına bomba gibi giren Razer, oyun odaklı akıllı telefonunun ikincisini çıkaracağını duyurmuştu. Razer Phone, oyuncuların her beklentisini karşıladığı gibi, bir akıllı telefonun sunabileceği diğer özellikleri sunuyor olması yönüyle de beğenilmişti. Razer Phone’un oldukça sevilmesi üzerine, Razer şimdi cihazın ikincisini çıkarmaya hazırlanıyor. Daha önce Razer Phone 2’nin çıkacağı resmi olarak açıklanmıştı. Şimdi de Razer Phone 2’nin özelliklerine dair yeni bilgiler elde edildi.

Razer Phone 2 Beklenenden Daha Erken GeliyorRazer Phone 2 Beklenenden Daha Erken Geliyor

Razer Phone 2 teknik özellikleri

Razer Phone 2’nin bu yıl bitmeden hem oyun severlerle hem de teknoloji dünyasıyla buluşması bekleniyor. Merakla beklenen cihazın AnTuTu’da görülmesi üzerine, teknik özellikleri hakkında da bilgi sahibi olundu. Oyun tutkunlarının yine ilgisini üzerine toplamayı başaran Razer Phone 2’nin merak edilen özelliklerinden söz etmek gerekirse; öncelikle Razer Phone 2’nin testlerde Galaxy Note 9’dan daha yüksek puan aldığını söylemek gerekir. Cihazın AnTuTu’da aldığı puan 283 bin 297 ve bu puanla şu an zirvenin sahibi.

Yapılan test sonucunda ortaya çıkan özelliklere göre, Razer Phone 2 işlemcide gücünü Snapdragon 845’ten alacak. Grafik birimi olarak da Adreno 630 GPU kullanılıyor. RAM’de oyun tutkunları için 8 GB’lık bir alan olacak. Depolama alanında ise 512 GB seçeneği yer alıyor. Cihazın QHD ekranının çözünürlüğü 2560 × 1440. Son olarak da 120 Hz yenileme hızına sahip olduğu edinilen bilgiler arasında.



PAYLAŞ