Razer Phone 2 Beklenenden Daha Erken Geliyor - Haberler - indir.com

Razer Phone 2 Beklenenden Daha Erken Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-22 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Henüz 2 ay önce Kasım 2017'de karşımıza çıkan ve piyasa sürülen Razer Phone modelinin yeni bir versiyonunun yakın zamanda gelmesi bekleniyor. Şirket Project Linsa konsepti üzerinde devam edecek ve şimdiden Razer Phone 2'nin hazırlıklarını yaptığı düşünülüyor. İddialara göre Razer Phone serisinin ilk modelinin henüz birinci yılı dolmadan Razer Phone 2 cihazını Eylül ayında göreceğiz. Eylül ayında satışa çıkması beklenen bu modelin Project Linda konseptinin ticari sürümünün de son kullanıcılar ile buluşması beklenildiği belirtiliyor.

CES 2018 kapsamında karşımıza çıkan Project Linda, kapsamında touchpad ve donanımlar görmüştük. Ayrıca şirket ekstra depolama alanı ve ek batarya gibi çeşitli aksesuarlarınıda sunmuştu. Telefon ve dizüstü bilgisayarın bir araya gelerek üst düzey bir oyun deneyimi ile arttırılmış gerçeklik içeriklerini hibrit bir mobil akıllı telefon ile sunulması hedefleniyor. Bu noktada ikinci Razer Phone modelinide oyun odaklı bir akıllı telefon olarak göreceğiz.

Buna göre Linda proje kapsamında gelecek bu cihazın güçlü donanım özelliklerine sahip olması bekleniyor. Bu noktada Snapdragon 835 işlemci ve 8 GB RAM gibi donanım özelliklerin yer alması bekleniyor. Ayrıca ekran tarafında Quad HD ve 120 Hz ekran yenileme oranının bu modelde bulunması bekleniyor.





PAYLAŞ