Razer, oyuncular için yeni ürünlerini duyurdu - Haberler - indir.com

Razer, oyuncular için yeni ürünlerini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-04 09:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Oyuncu ekipmanları denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan Razer, oyuncular için 3 yeni aksesuar duyurdu.

Oyun tutkunları için önemli olan noktalardan birisi, oyun oynarken o keyfi tam anlamıyla yaşatabilecek ekipmanlara sahip olmak. Bu anlamda, oyunculara oldukça kaliteli ekipmanlar sunan bazı markalar bulunuyor. Bunlardan bir tanesi de ve en güvenilir olanlardan biri Razer. Oyunculara sunduğu oyun aksesuarlarıyla, oyuncuların gözde markalarından biri olan Razer, şimdi de oyuncular için yeni aksesuarlarını duyurdu.

Razer’dan yeni Razer Kraken Tournament Edition, BlackWidow Elite ve Mamba Wireless

Oyuncu aksesuarları ile ön planda olan isimlerden Razer, oyun tutkunları için yeni Razer Kraken Tournament Edition, BlackWidow Elite ve Mamba Wireless aksesuarlarını duyurdu. IFA 2018 fuarında yeni aksesuarlarını tanıtan Razer, oyun tutkunlarının gönlünü yine çalmayı başardı.

Razer Kraken Tournament Edition

Razer’ın yeni kulaklık modeli Razer Kraken Tournament Edition, oyuncuların sesin hangi yönden geldiğini anlamasına olanak tanıyor. Uzun süreli kullanım için, kulaklığın kapaklarında soğutucu jel yer alıyor. Fiyatı 100 dolar olan Razer Kraken Tournament Edition, 3.55 mm kulaklık girişine sahip.

 Razer BlackWidow Elite

80 milyon basış ömrü ile dikkat çeken Razer BlackWidow Elite, firmanın mekanik tuşlarını kullanıyor. Synapse 3 yazılımı sayesinde, her tuş için makro verilebiliyor. Ses aktarım özelliği de bulunan Razer BlackWidow Elite, Razer Chroma ile istenildiği şekilde aydınlatılıyor. Bununla beraber USB 2.0 uyumlu klavye 170 dolar fiyat etiketine sahip.

Razer Mamba Wireless

Razer’ın 5G optik sensöründen yararlanan Razer Mamba Wireless, kablosuz bağlantıyı en şekilde sağlayan bir frekansı sunuyor. 16000 DPI hassasiyet seviyesine ve yüzde 99.4 çözünürlük doğruluk oranına sahip. Fare tek şarj ile 50 saat kullanılabiliyor. 7 tane programlanabilir tuşu bulunan farenin, 50 milyon başış ömrü bulunuyor. Fiyatı da 100 dolar.

 





PAYLAŞ