Razer Oyun Canavarı Telefonu İlk Kez Görüntülendi - Haberler - indir.com

Razer Oyun Canavarı Telefonu İlk Kez Görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-17 20:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Oyun sektörü denildiği zaman akla gelen ilk markalardan birisi olan Razer cephesinin yeni akıllı telefon modelini yakın zamanda göreceğiz. Şirkete baktığımız zaman mobil platformda pek bir başarı gözükmemiş olsada, çıkartılan oyuncu tableti ile de bir başarı yakalanamamıştı. 2017 yılının başlarında yapılan bir satın alım ile şirketin tekrar telefon işine gireceği açıklanmıştı. Şimdi ise Ryzer'in bu yeni oyun odaklı akıllı telefon modeli hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Gelen son bilgiler ile beraber cihazda olacak olan donanım detayları ortaya çıkmaya başladı. Razer logolu sızdırılan bir akıllı telefonun arka yüzeyinde çift arka kamera görüyoruz.

Ryzer kategorisine uygun olarak akıllı telefon modelinide oyuncu odaklı bir yapı ile çıkartacak. Tasarım tarafında baktığımızda şirket tarafından satın alınan Nextbit'in akıllı telefon modeli olan Robin cihazına benzer tasarım çizgilerini görüyoruz. Donanım tarafında ise Android sisteminin en üst seviye işlemci modeli olan Qualcomm Snapdragon 835'i taşıyacak ve 5.7 inç büyüklüğünde QHD çözünürlüğe sahip bir ekran bulunacak. Ayrıca bu ekran 16:9 en-boy oranına sahip olacak ve 8 GB RAM ile beraber 64 GB dahili depolamaya sahip olacak. Yazılım tarafında ise Google'ın Android işletim sistemine sahip olacak.

Cihaz noktasında ortaya çıkan bilgiler henüz bunlardan ibaret olurken, modelin sunduğu donanımlar ile üst seviye bir fiyat ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca bu telefonun oyunlar için özel bir optimize edilerek gelmesi bekleniyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ