Razer Kraken Tournament Edition incelemesi - Haberler - indir.com

Razer Kraken Tournament Edition incelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 10:43:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Uzun süreden bu yana oyunculara özel yüksek kalitede ürünler üreten Razer, ürettiği kulaklıklar ile piyasanın 1 numarası olmayı başarıyor. Uzun bir süredir benzer benzer tasarımı koruyan Razer Kulaklık Kraken, bu sene değişik bir tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Man O'War ve Thresher modellerinden çok farkı olmayan Kraken, Kraken Tournament Edition görüntü anlamında bir hayli başarılı. Kendinden bahsettirmeyi başaran kulaklık yeni özellikler ile karşımıza çıkıyor. 

Kraken kulaklık diğer kulaklıklarda görülmeyen yumuşaklığa sahip

322 gram ağırlığına sahip olan kulaklık, 2 adet 50 mm'lik sürücüye sahip. Man O'War modelinden 50 gram daha hafif olan yeni kulaklık, Man O'War modelindeki gibi ele dolgun olmasa da diğer markalarda görmemiz pek mümkün olmayan krema yumuşaklığına sahip. Uzandığı yerde kulaklık kullanan ya da seyahat sırasında kullanacağınız kulaklık kişiyi terletmemesi için soğutucu bir jel dahil edilmiş durumda. İnsan cildini rahatsız etmeyecek kumaş kaplama sayesinde kulaklık ısı transferine yardımcı olduğu için terleme olayını en minimuma indirgiyor. 

Kulaklığı yüzey bir yere sabitliyebiliyorsunuz 

3.5 mm jack özelliği bulunduran Kraken TE, aynı zamanda USB bağlantısı özelliği de entegre edilmiş durumda. 3.5 mm jack özelliği sayesinde Stereo ses özelliği sunan kulaklık bu sayede tüm oyun konsollarına da uyumlu hale geliyor. Bilgisayarınıza USB arabirimi ile bağlandığınız zaman ise dünyanın THX Spatial Audio kullanan ilk oyun kulaklığı haline gelen kulaklık, sahip olduğu yapışkan alt yüzeyi sayesinde dilediğiniz yüzeye sabitleyebilme şansınız doğuyor. Ancak yüzeye çıkan bir yapışkan olmadığı için bu özelliği naçizane indir.com okurlarına tavsiye etmiyorum. Kulaklıkta yer alan amfi üzerindeki ses açıp kapatmadan faydalanabileceğiniz gibi aynı şekilde kablo üzerinde yer alan ses açma kapamadan da işinizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda mikrofon kapatma ya da bass miktarını ayarlayabileceğiniz kontrol düğmeleri mevcut olan kulaklıkta, THX Spatial Audio'yu ayarlayabileceğinizi sizlerle paylaşalım.





PAYLAŞ