Razer Game Store'un Kapanış Tarihi Kesinleşti - Haberler - indir.com

Razer Game Store'un Kapanış Tarihi Kesinleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-20 17:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Oyun donanımı ve aksesuarı tarafında akla gelen ilk markalardan birisi olan Razer’ın Nisan 2018’de kendi dağıtım platformunu oluşturduğu biliniyor. Ancak bu girişimi ile pek başarılı olamayan şirket, şimdi ise söz konusu Razer Game Storu’nu kapatma kararı aldı. Açıklanana göre 28 Şubat tarihi ile beraber Pasifik saatine göre 01:00’da kapatılacağının duyurusu gerçekleşti. Söz konusu oyun mağazasından oyun almış kişilerin, kapandıktan sonra ne yapacağı konusuna gelecek olursak ise oyunlarını oynamaya devam edebilecekler diyebiliriz. Fakat bu anahtarların artık 28 Şubat tarihinden sonra mağazadan alınamayacağını hatırlatalım. Diğer yandan ön sipariş verilmiş oyunlar için ise platform kapansa bile oyunlar oyunculara iletilebilecek.

Razer Game Store Kapanıyor

Yeni Razer Blade 15 fiyatı ve özellikleriYeni Razer Blade 15 fiyatı ve özellikleri

Mart ayından itibaren ise kullanıcılar Razer’dan oyunları sadece Razer Gold ile satın alabilecekler. Ayrıca mağazanın son kullanım tarihine kadar kullanılabilir olacak olan Silver kazançlar ile yine oyun elde etme imkanı bulunacak. Fakat Razer Exclusives kuponları haricindeki oyun indirim kuponları çalışmayacak olduğunu belirtelim. Bu platform Razer tarafından geçtiğimiz yıl küresel olarak sunulduğu esnada oyuncular her oyun satın alımı ile beraber çeşitli ödüllere sahip olmuşlardı. Fakat bu oyunlar mağazanın bir sunucusu olmamasından ötürü sadece Uplay ve Steam ürün anahtarları olarak satın alınabiliyorlar idi.

Razer, Xbox One için klavye ve fare setini duyurdu!

Büyük ümitler ile piyasaya sunulmuş ancak piyasada tutunamamış olan Razer Store kapanmadan hemen önce çeşitli kuponlarınız var ise kullanmanızı öneririz.  


Razer Yeni Etkileyici Oyuncu Monitörünü TanıttıRazer Yeni Etkileyici Oyuncu Monitörünü Tanıttı
İtirazlar sonrasında Apple o kullanıcılara ödeme yapmayı kabul etti!İtirazlar sonrasında Apple o kullanıcılara ödeme yapmayı kabul etti!

PAYLAŞ