Razer Blackwidow V3 mini duyuruldu - Haberler - indir.com

Razer Blackwidow V3 mini duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-27 16:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Razer, yeni geliştirdiği Razer Blackwidow V3 modelini resmen tanıttı. Tanıtım ile birlikte özellikle oyuncular için yeni bir alternatif sunulmuş oldu.

Türkiye pazarında da oldukça dikkat çeken ve yüksek kullanım oranlarına sahip olan Razer, yeni geliştirdiği kablosuz klavye Razer Blackwidow V3’ü duyurdu. Oyunlarda düşük gecikmeler için özel olarak tasarlanan model, Razer HyperSpeed Kablosuz teknolojisine sahip. Tasarımında minimalist bir yaklaşım sergileyen Razer, kompakt klavyesiyle oldukça dikkat çekti. Klavyedeki tuşlar, standart bir klavyeye göre daha yüksek olarak düzenlenmiş ve farklı özelliklerle donatılmış. Kablosuz teknoloji olarak ürünlerinde kendi teknolojisine yer veren Razer, bu sayede ürünlerdeki verimliliği ve performansı arttırıyor. Üstelik düşük gecikme süreleriyle birlikte oyuncular için başarılı modeller sunmayı başaran marka, yeni klavyesiyle de bu konuda oldukça iddialı.

Kablosuz Razer Orochi V2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıKablosuz Razer Orochi V2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

BlackWidow serisi güçlenmeye devam ediyor

Yeni tanıtımda konuyla ilgili açıklamalar yapan Razer Çevre Birimleri İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Alvin Cheung Razer’in önem verdiği BlackWidow serisinde gelişmelerin sürdüğünü aktardı. "2010 yılında piyasaya sürüldüğünden bu yana, BlackWidow serisi oyun klavyeleri için ölçütleri belirledi ve topluluk geri bildirimleriyle sürekli olarak gelişiyor" dedi. “Razer Huntsman Mini'nin piyasaya sürülmesinden bu yana hem oyun hem de günlük kullanım için temel tuşlarını korurken, kompakt ve kablosuz bir klavye talepleri alıyorduk. Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed de bu taleplerin bir sonucu hem oyun hem de günlük kullanımda ihtiyaç olan temel tuşlarını koruyan kompakt ve kablosuz bir klavye olarak karşımıza çıkıyor. " diyerek şirket hedefleri ve yeni model ile ilgili detayları aktaran başkan yardımcısı, müşterilerden gelen beklentilerin de karşılandığına özellikle vurgu yaptı.

Minimum alan, maksimum fayda

Yeni modelde en çok dikkat çeken detay, klavye için minimum alan kullanımının gözetilmesi. Böylece alandan tasarruf sağlandığı gibi kullanımda da yeni model bir o kadar pratik. Oyuncularda sık kullanılan tuşlara ağırlık verilen klavye yapısı sağlamış olduğu işlevsellik ile dikkat çeken klavye üstelik Razer’in diğer fare modelleriyle de uyumlu olarak tek bir dongle ile bağlantı sağlayabiliyor. Cihazın bir diğer avantajı ise bluetooth desteği sayesinde 3 farklı cihazda eş zamanlı olarak kontrol sunabilmesi.



PAYLAŞ