Razer BlackWidow Lite Tanıtıldı! - Haberler - indir.com

Razer BlackWidow Lite Tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 09:08:45
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en iyi donanım üreticilerinden birisi olan Razer, yeni mekanik klavyesini tanıttı. Razer'ın zaten bu ürünler konusunda oldukça başarılı olduğunu ve ürünlerinin hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde sıkça kullanıldığını biliyoruz. Mouse ve klavyeden tutun kulaklık ve birçok değişik teknolojik ürünlere kadar üretim yapıyor. Şimdi de yeni mekanik klavyesi olacak olan Razer BlackWidow Lite'ı tanıttı.

Razer BlackWidow Lite Tanıtıldı!

Hem oyun oynarken yüksek performans sağlayabileceğiniz hem de ofis ortamında sessize yakın kullanabileceğiniz mekanik klavyesini tanıtan Razer, donanım konusunda oldukça başarılı işler çıkartmaya  devam ediyor. Bildiğiniz üzere mekanik klavyeler içerisinde bulunan switchlere göre oldukça yüksek sesler çıkartabiliyor. Özellikle ofis ortamında oldukça sık yazı yazdığımız için ve ortamda başkaları da bulunduğu için mekanik klavyelerden gelen ses ofisteki kişileri rahatsız edebilir. Hatta bu durum sonrasında kavgaya bile sebep olabilir. Normal klavye aldığınızda ise evde oyun oynarken mekanik klavyeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Yani anlayacağınız üzere iki farklı klavye almanız gerekiyor. Fakat Razer bu sorunu çözerek hem evde oyun oynarken kullanabileceğiniz hem de ofiste sessiz bir şekilde kullanabileceğiniz mekanik klavye geliştirdi.

Razer, oyuncular için yeni ürünlerini duyurduRazer, oyuncular için yeni ürünlerini duyurdu

Oyuncular için ürettiği donanımlar ve tasarımlar ile büyüleyen Razer, yeni mekanik klavyesini kullanıcılar karşısına çıkarttı. Razer'in bu yeni klavyesi olan BlackWidow Lite, turuncu mekanik anahtar ile beraber geliyor. Bu yolla da klavyenin sessize yakın fakat en yüksek bir şekilde performans sergilediği belirtildi. Mümkün olabilen en iyi oyun ve yazma deneyimini sunmaya çalışan bu klavye, dayanıklık konusunda da isminden söz ettirmeyi başarıyor. 80 milyonluk tuş vuruş dayanıklığı bulunduruyor. Ayrıca ses yalıtımı ve performans için ayrı o-ring'ler bulunuyor.

Razer, performans ve üretkenlik alanında çevre birimlerinde birçok donanım türü bulunduruyor. Bu ürünler arasında kulaklık, mouse, klavye, hoparlör, mouse tutacağı gibi birçok ürün bulunuyor. Tabi bu ürünlerin yanı sıra birçok ürün türü de bulunuyor. Razer'ın kurucu ortağı Min-Liang Tan, konu ile alakalı şöyle bir açıklama yapmış. "Hem oynamasını bilen hem de sıkı şalışan bir ekibiz. Günlük hayatlarımızın üçte biri masaların önünde harcanıyor, bu yüzden yazarken kendinizi harika hissettiren bir klavyeyi deneyimlemenizi istiyoruz. BlackWidow Lite, iş ve oyun için mükemmel bir arkadaş olmak üzere tasarlandı"


Razer'ın yeni oyun telefonu geliyorRazer'ın yeni oyun telefonu geliyor
Razer Phone 2 hakkında yeni bilgiler elde edildiRazer Phone 2 hakkında yeni bilgiler elde edildi
Razer Phone 2 tasarımı görüldüRazer Phone 2 tasarımı görüldü

PAYLAŞ