Razer akıllı gözlüğü Anzu'yu duyurdu - Haberler - indir.com

Razer akıllı gözlüğü Anzu'yu duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-05 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Razer, akıllı gözlük pazarında yer alan Base, Amazon gibi şirketlere rakip olmaya hazırlanıyor. Bu alanda yeni Anzu akıllı gözlüklerini duyuran model farklı seçeneklere sahip olarak gelirken, bağımsız hoparlör sistemi ile rakiplerinin önüne geçiyor. Her gün bir başka şirketin dahil olduğu akıllı gözlük pazarına giriş yapmayı hazırlanan Razer, Anzu akıllı gözlüklerini duyurdu. Kullanıcılara hem yuvarlar hem de köşeli tasarım seçeneği sunan Razer Anzu, kullanıcılara küçük ve büyük olarak ise iki farklı boyut sunacak.

Razer Anzu akıllı gözlükleri, kullanıcılara iki ayrı gözlük camı alternatifi sunacak. Bunlardan birisi mavi ışığı yüzde 35’e kadar engelleyen şeffaf camlı seçenek olurken, diğeri ise ultraviyole ışığa karşı yüzde 99 koruma sağlayan koyu renkli güneş gözlüğü camı olan seçenek oluyor.

Yeni Razer Book 13 resmi olarak tanıtıldıYeni Razer Book 13 resmi olarak tanıtıldı

Razer, Anzu akıllı gözlük modellerini tanıttı

Razer’un Anzu gözlüklerindeki ses sistemi ile dikkat çekmesi bekleniyor. Diğer akıllı gözlük modellerinde olduğu gibi hoparlörleri gözlük çerçevesine dahil eden Anzu, ayrıca sağ ve sol gözlük çerçevelerindeki birbirinden bağımsız hoparlör sunuyor. Sağ ve sol tarafın bağımsız olması, kullanım noktasında bir esneklik yaratıyor. Önemli bir şarj sorununu da beraberinde getiren bu durumda birbirinden bağımsız olan bu durumda her iki hoparlöründe ayrı ayrı şarj edilmesi gerekiyor.

Numaralı gözlük kullananlar için ise Lensabl ile ortaklık gerçekleştiren Razer, Anzu’ya numaralı lens takma işlemini yüzde 15 indirimle sunuyor. 16 mm’lik sürücülere sahip olarak Razer Anzu, ortalama bir ses deneyimi sunarken, sesli asistan için dokunmatik yüzeye de sahip durumda. IPX4 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı olan bu akıllı gözlük, 60 ms Bluetooth gecikmesi sağlıyor. Tek şarj ile beş saat kullanım ömrü sunacak olan Razer Anzu, çerçeveler katlandığında otomatik olarak kapanıyor. 2 haftaya kadar bekleme süresi sunan modelin 199 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor.


Razer yeni tam kablosuz kulaklığını duyurduRazer yeni tam kablosuz kulaklığını duyurdu
Razer'ın yeni oyuncu klavyesi duyurulduRazer'ın yeni oyuncu klavyesi duyuruldu

PAYLAŞ