Rayman Fiesta Run, Windows 8.1 için Yayınlandı - Haberler - indir.com

Rayman Fiesta Run, Windows 8.1 için Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz ay içerisinde Windows Phone platformunda yayınlanmasından sonra uygulama mağazalarının tümünde yerini alan eğlenceli platform oyunu Rayman Fiesta Run, bugün itibari ile Windows 8.1 bilgisayarlar için indirmeye sunuldu.

Mobil oyun geliştiricisi Ubisoft tarafından Android, iOS ve Windows Phone platformlarında yayınlanmasından sonra oldukça popüler bir oyuncu kitlesi kazanan platform oyunu Rayman Fiesta Run'da oyuncular eski bilgisayar oyunlarından tanıdığımız sevimli kahraman Rayman'ın maceralarına katılarak en zorlu görevleri yerine getirmek için uğraşacaklar. Zekanızı kullanmanız gereken bulmacaları çözmeye çalışacağınız oyunda duvarları tırmanabilir, yüksek yerlerden atlayabilir ve yolunuzu kesen düşmanları yumruk darbeleri kullanarak alt edebilirsiniz.

Windows 8.1 için Rayman Fiesta Run indir

Ayrıca sosyal ağ entegrasyonuna sahip olan oyunda, elde ettiğiniz puanları arkadaşlarınız ile paylaşabileceğiniz gibi oyun içerisinde 4 farklı dünya teması ile 75 bölümü de bulabilirsiniz.

Platform oyunlarını seven oyuncular için tavsiye edeceğimiz Rayman Fiesta Run'ın Windows 8.1 sürümüne aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşacağınız oyun sayfası üzerinden 5.49 TL ücret karşılığında sahip olabileceğiniz gibi oyunun diğer mobil sürümlerini de yine aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ