Ramazan Bayramı'nda Oynanacak Oyunlar - 2.Gün - Haberler - indir.com

Ramazan Bayramı'nda Oynanacak Oyunlar - 2.Gün

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-18 09:00:40
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

Umarız dün paylaştığımız oyunları beğenmişsinizdir. Bugün de yani Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde de telefonunuzda ya da tabletinizde oynayabileceğiniz eğlenceli oyunları yine sizler için derledik.

Android, iOS ya da Windows Phone cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bayramlık mobil oyunlar şöyle;

Agar.io (Android - iPhone - iPad - Windows - Web)

Yayınlandıktan kısa bir süre sonra adeta fenomen bir oyun haline gelen Agar.io, kontrolünüzdeki küçük bir topu, diğer topları yiyerek büyütmeye ve daha güçlü hale getirmeye çalışacağınız son derece eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir top yeme oyunudur.

Agar.io

Sonu olmayan bir harita üzerinde oynayabileceğiniz Agar.io, diğer yandan bir hayatta kalma oyunu. Oyunda rakiplerinizin sizi yememesi için onlardan kaçmanız ya da onlara küçük parçalar fırlatarak kendinizi savunmanız gerekiyor.

FootLOL: Crazy Football (Android - iPhone - iPad)

Bugüne kadar hiç görmediğiniz en çılgın futbol oyunu deneyimini FootLOL sayesinde yaşayabilirsiniz. Hiçbir kuralın olmadığı oyunda tek amacınız; rakibinizin kalesine elinize geçen herşeyi atarak gol olmasını sağlamak ve en yüksek skoru elde etmeye çalışmak. Oyunda 60 bölüm yer alıyor.

Hem menajer olarak takımınızı yöneteceğiniz hem de gezegenler arası futbol turnuvalarına katılabileceğiniz oyunda rakiplerinizi yenmek için her yolu deneyebilirsiniz. Hatta silahları bile. Oyunda mayın, lazer silahı, bombardıman uçakları, roketatar gibi birçok silah seçeneğinden dilediğinizi seçerek, gol atmak adına rakiplerinize karşı kullanabilirsiniz.

Lifeline (Android - iPhone - iPad)

Metin tabanlı ilerleyen bir oyun olan Lifeline, sürükleyici hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken bir mobil oyun. Oyunda arkadaşları ölen ve kayıp olan Taylor'a uzaydan kurtulması için yardım etmeniz gerekiyor.

Lifeline

Taylor ile metin sohbeti üzerinden iletişim kurduğumuz oyunda ve onu kurtarmak için kritik kararlar vermeniz gerekiyor. Verdiğiniz kararların Taylor'un ilerleyişini doğrudan etkileyeceğini unutmamalısınız. Oyun Apple Watch desteğine sahip olduğu için oyundaki bildirimler akıllı saat üzerinden takip edilebiliyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ