Ramazan Bayramı'nda Oynanacak Oyunlar - 1.Gün - Haberler - indir.com

Ramazan Bayramı'nda Oynanacak Oyunlar - 1.Gün

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-17 09:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Merhaba değerli indir.com takipçileri. Öncelikle indir.com ekibi olarak Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimizle kutlarız.

Bugün Ramazan Bayramı'nın 1.günü ve bir çoğunuz şu an evinizde aile büyüklerinizi ağırlamakla, bazılarınız da dışarıda bir yerlerde büyüklerin bayramını kutlamakla meşgul.

Ama bazılarınız eminiz ki şu an bilgisayarda ya da cep telefonunda oynanabilecek en eğlenceli oyunları aramakla meşgul. Hah işte bu haberimizde onlar için. Artık oyun aramayın, çünkü aradığınız oyunlar burada :)

İşte Ramazan Bayramı'nın 1.günü telefon ya da tabletinizde oynayabileceğiniz oyunlar;

Recontact İstanbul (iPhone - iPad)

İstanbul'un en kalabalık bölgelerindeki güvenlik kamerası görüntülerinden alınan figürlerle hazırlanmış bir video-bulmaca oyunudur. Oyunda size eşkali verilen şüphelileri tespit etmeye çalışacaksınız.

Recontact İstanbul

Dikkat ve sabır gerektiren birçok farklı mekan ile bölümün yer aldığı oyunda şimdilik sadece İstanbul'un sokakları olsa da zamanla dünyanın diğer önemli şehirlerindeki figürlerde yerini alacak. Eşsiz bir polisiye bulmaca deneyimi için bu oyunu mutlaka deneyin.

Mc Line (Android - iPhone - iPad)

Ritim tabanlı aksiyon oyunu olan Mc Line'da bir ajan karakterini, çizgileri takip ederek ve engellere takılmadan ilerletmeye çalışacaksınız. İlk bakışta kolay görünen ancak ilerledikçe bir hayli zorlu oynanışa sahip olan oyunda, zekanızı en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor.

Mc Line

Arkadaşlarınızla puan karşılaştırması yapmanıza imkan tanıyan yapımda kontrolleri tek bir dokunuşla gerçekleştirebilirsiniz.

Palyaço Evi (Android - iPhone - iPad - Windows Phone - Windows - Mac)

Orijinal adı Clown House olan yapım yerli bir korku oyunudur. Oyunda mahsur kaldığınız ve akıl hastası palyaçolarla dolu olan bir evde hayatta kalmaya çalışacak, gizlenmiş olan anahtarları bularak evden kaçmak için mücadele edeceksiniz.

Palyaço Evi - Clown House

Kaçışın sanıldığı kadar kolay olmadığı oyunda palyaçolardan bazıları kötü niyetli ve sizi öldürmeye çalışıyorlar. Bunun olmaması ve kendinizi korumak için sadece saldırı anında kullanabileceğiniz bir de silahınız bulunuyor. Türkçe destekli ve oldukça heyecan dolu bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

F1 2015 (Windows)

Bonus Oyun: Bu oyunu Steam üzerinden satın alarak Windows bilgisayarınızda oynayabilirsiniz.

Ferrari, McLaren ve Renault gibi dev markaların en hızlı araçları ile muhteşem bir formula 1 yarış deneyimine hazır mısınız? Saatte 300 km/hız limitini aşabileceğiniz oyunda tek amacınız, rakiplerinizi geride bırakarak en iyi sürede bitiş çizgisini lider olarak geçmek.

F1 2015

Aralarında İstanbul'un da yer aldığı oyunda yarış pistlerinin tozunu attırabilir ve kariyer basamaklarını birer birer tırmanarak şampiyon olabilirsiniz. Yeni nesil konsol ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz oyunda, gerçekçi fizik motoru sizleri adeta gerçek bir yarışın içindeymiş gibi yarış heyecanı yaşatacak. Oyunu Steam'den 79 TL'ye satın alabilirsiniz.





PAYLAŞ