Ramazan Ayı'na özel iOS ve Android uygulamaları - Haberler - indir.com

Ramazan Ayı'na özel iOS ve Android uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-25 21:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Teknolojinin tüm hayatımızı sardığı şu dönemde mübarek Ramazan ayı'nda size yardımcı olacak Android ve iOS uygulamalarını bir araya getirdik. Tamamı ücretsiz olan ve farklı amaçlar için kullanabileceğiniz bu uygulamaları haberimizde bulabilirsiniz.

Ramazan ayına özel olarak geliştirilen bu uygulamalar sayesinde hem ülkemizdeki hem de tüm dünya ülkelerindeki imsakiye bilgilerine akıllı telefonunuz üzerinden ulaşabilir, oruç hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilir, hadis-i şerifleri okuyabilir, zekat ve fitre hakkında bilgi sahibi olabilir ve lezzetli iftar yemekleri tariflerine ulaşabilirsiniz.

Instagram'dan Ramazan Ayına Özel Kamera FiltresiInstagram'dan Ramazan Ayına Özel Kamera Filtresi

İftara Ne Kadar Kaldı?

Mübarek Ramazan ayı yaza denk geldiği için oruç tutanların oldukça zorlandıkları kesin. Oruç ibadetini yerine getirmek isteyen müminlerin günlük meşguliyette iftara ne zaman kaldığını kontrol etmek için kesinlikle kullanmaları gerek bir Android uygulamasıdır. Android cihazlarınızda kolayca kullanabileceğiniz İftara Ne Kadar Kaldı? uygulaması illere göre iftar saatine kalan zamanı görüntülemenizi sağlamaktadır.

Android için İftira Ne Kadar Kaldı indir

Ezan Vakti Pro Lite

Ezan vakitlerinde uyarı özelliğine sahip olan bu kaliteli verimlilik uygulaması akıllı cihazınızda sorun yaşatmadan kullanılacaktır. Vakitler girmeden hatırlatma özelliğini de ayarlayarak ezan okunmadan hazırlığınızı önceden yapabilirsiniz. Namaz vakitlerinde akıllı cihazınızın çalmasını istemiyorsanız otomatik sessize alma özelliğinden faydalanarak cihazınızın sessize alınmasını sağlayabilirsiniz.

Android için Ezan Vakti Pro Lite indir

Namaz Vakti

Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi Namaz Vakti uygulaması sayesinde, ister Türkiye'de isterseniz dünyanın herhangi bir yerinde olun seçtiğiniz şehirdeki namaz vakitlerini öğrenebilirsiniz.

iOS için Namaz Vakti indir

Android için Namaz Vakti indir

Ramazan Rehberi

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Razaman Ayı'na özel olarak geliştirdiği bu uygulama sayesinde Ramazan ayı ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Uygulamada Türkiye'deki tüm iller ve dünyadaki bütün şehirler için imsakiye bilgileri yer alıyor.

iOS için Ramazan Rehberi indir

Android için Ramazan Rehberi indir

Kur'an-ı Kerim

Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i mealiyle birlikte okumak isteyen Android ve iOS kullanıcılarına sunulan uygulama sayesinde Kur'an-ı Kerim'i sure, cüz, ayet ve hatimlere göre okuyabilirsiniz. 

Arama özelliğinin yer aldığı uygulama ile dilediğiniz sure ve ayetlere kolaylıkla ulaşabilir, surelerle ilgili özet bilgileri okuyabilir, okuduğunuz yerden daha sonra devam etmek için kaldığınız yerleri yer imleri yöneticisine ekleyebilirsiniz. Ayrıca uygulama ayet ve hadisleri e-posta ile arkadaşlarınızla paylaşmanıza da imkan tanıyor.

iOS için Kur'an-ı Kerim indir

Android için Kur'an-ı Kerim indir

Hadis Fihristi 

Çeşitli konu ve sorular hakkında derlenmiş toplam 7300 hadise kolayca ulaşmanızı sağlayan uygulama ile Peygamber efendimizin sahabelerinin hayatları hakkındaki bilgileri de öğrenebilirsiniz. 

İnternet bağlantısı olmadan kullanabileceğiniz uygulama üzerinden hadisler arasında arama yapabilir, Peygamber efendimizin hayatını detaylı anlatımlarla öğrenebilir, uygulamadaki yazıları büyütüp, küçültebilirsiniz.

iOS için Hadis Fihristi indir

Android için Hadis Fihristi indir

Ramazan Davulu

Ücretsiz olarak hem Android hem de iOS cihazınızda kullanabileceğiniz uygulama ile cep telefonunuzdan davul çalabilir, alarm sesi olarak davul sesini atayabilirsiniz. Cihazın hareket özelliğine entegre olarak çalışan uygulama, hareket ritmine göre davul çalmaktadır.

iOS için Ramazan Davulu indir

Android için Ramazan Davulu indir

Nefis Yemek Tarifleri

Türkiye'nin en çok okunan yemek tarifi sitesinin resmi uygulaması sayesinde tamamı denenmiş ve fotoğraflanmış yemek tariflerine ulaşabilirsiniz. Uygulama içerisinde sitede yayınlanan en son yemek tariflerini görebilir, kategoriler halinde sıralanmış tarifleri bulabilirsiniz.

iOS için Nefis Yemek Tarifleri indir

Android için Nefis Yemek Tarifleri indir


LG Ramazan Ayında Q7 Dağıtıyor!LG Ramazan Ayında Q7 Dağıtıyor!
TikTok'dan Ramazan'a Özel Yarışma: Ramazan YıldızıTikTok'dan Ramazan'a Özel Yarışma: Ramazan Yıldızı

PAYLAŞ