Rainbow Six Siege, oyuncu rekoru kırdı - Haberler - indir.com

Rainbow Six Siege, oyuncu rekoru kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-21 13:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler FPS yapımlarından olan Rainbow Six Siege hakkında başarılı istatistikler görmeye devam ediyoruz. 2015’te piyasaya sürülen birincil şahıs nişancı oyunu Rainbow Six Siege, oyuncu sayısı noktasında rekorlar kırmayı başardı. Oyuncuların sevdiği yapımlardan birisi olan Rainbow Six Siege, önemli bir barajı aşmayı başardı. 2021-2022 yılının finansal raporunu yayınlayan geliştirici şirket Ubisoft, sevilen bu yapımın rekor kırdığını açıkladı. Popülaritesi bir hayli artmaya devam eden yapım, Şubat ayında ulaşmış olduğu oyuncu sayısını geçmeyi başardı. Çapraz platform desteğine de sahip olan oyun, bu hamlesinin meyvelerini almaya başladı. FPS yapımı 75 milyon oyuncu sayısını geçmeyi başardı.

Rainbow Six Siege, oyuncu sayısı rekor kırdı

Ubisoft Yeni Ay indirimleri başladıUbisoft Yeni Ay indirimleri başladı

2015 yapım olan Tom Clancy yapımı oyun, piyasaya yeni bir soluk getirmişti. Kendine has aksiyon yapısına sahip olan Rainbow Six Siege, oldukça beğenildi ve dağıtıcı şirket Ubisoft, oyuna devam yapımlarını getirmekten vazgeçti. Şubat ayında 70 milyon oyuncu sayısına eriştiğini açıklayan Rainbow Six Siege, geliştiricilerin yaptığı yeni güncellemeler ile canlı kalmaya devam ediyor. Son nesil oyun dünyasından bilinen çapraz platform desteğine sahip olan bu yapım, uzun bir süre daha bu canlılığını koruyacak gibi duruyor. 30 Haziran tarihinde eklenen yeni özellik sayesinde ise oyuncular farklı cihazlar üzerinden mücadele edebilecekler.

Sevilen oyunun devam yapımlarını getirmek istemeyen Ubisoft, evreni genişletmeyi hedefliyor. Şirket Rainbow Six Extraction adlı farklı bir deneme ile piyasaya girmeye hazırlanıyor. Oyunun genel hatları ile değişikliklere gidildiği ve Rainbow Six Quarantine adı ile oyunculara sunulması bekleniyordu. Ancak planlar değişti ve Extraction adı daha uygun gözüktü. PvE kategorisinde oyunculara sunulacak olan bu yapım, evrende geçen biyolojik tehditleri konu alarak gelecek. Bu yeni oyun ise PS4, PS5, PC, Xbox Series X-S ve Xbox One için çıkış yapacak.


Assassin’s Creed China Ubisoft'ta ücretsiz olduAssassin’s Creed China Ubisoft'ta ücretsiz oldu
Ubisoft Forward E3 2021 nelere sahne olacak?Ubisoft Forward E3 2021 nelere sahne olacak?

PAYLAŞ