Rainbow Six Parasite'ın 5 dakikalık oynanış videosu yayınlandı - Haberler - indir.com

Rainbow Six Parasite'ın 5 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-06 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Uzun bir zamandır sessiz bir şekilde yoluna devam eden Rainbow Six'in yeni oyunu, Rainbow Six Parasite'ın 5 dakikalık oynanış videosu gündemde yerini aldı. İllegal bir şekilde yayınlandığı dile getirilen video yani Rainbow Six evrenini net bir şekilde oyunseverlerin karşısına çıkarıyor. 

Uzun zamandır gündemde yer alamayan Rainbow Six'in yeni oyunu Rainbow Six Parasite’ın 5 5 dakikalık oynanış videosu oyunculara oyun hakkında çeşitli detaylar sunuyor. Rainbow Six, oyun dünyası hakkındaki detayları net bir şekilde bu oynanış videosunda gözler önüne seriyor. 

Tom Clancy's Rainbow Six Siege, haftasonu boyunca ücretsiz!Tom Clancy's Rainbow Six Siege, haftasonu boyunca ücretsiz!

İssi ilk olarak Rainbow Six Quarantine şeklinde açıklanan, ardından ise koronavirüs pandemisi dolayısıyla Rainbow Six Parasite şeklinde değiştirilen bu oyunun iki yıl önce duyurusu yapılmıştı. Ubisoft'un uzun bir zamandır oyun üzerinde çalışmalar yaptığı ancak pandemi sebebiyle devam edemediğini de dile getiriyordu. Bugün ortaya çıkan bir video oyunun alpha aşamasında olduğunu gösterdi. Söz konusu videodan CO-OP oynanış yayınladığı görülüyor. DVL Online YouTube kanalında gün yüzüne çıkan videoda oyuncuların isimleri kapatılmış haldedir. Bu da closed alpha ortamında "gizlilik sözleşmesi" altında oyunu inceleyen ya da deneyim ekibin bu videoda kaydını ortaya çıkardığını gösteriyor olabilir. 

Rainbow Six Parasite kaos dolu bir evren sunuyor

Normalde Left 4 Dead ve Doom oyunlarından alışık olunduğu gibi her yerden çıkan yaratıklar Rainbow Six Parasite’ta da kendini gösteriyor. Söz konusu bu oyunda ateş etmeden kısa bir süre dahi, dinlemeniz mümkün olmuyor. Yaratıkların dalga dalga oyuncuların üzerine gelmesi yine oldukça bildik bir mekanik olarak değerlendiriliyor. Dünyayı işgal eden uzaylılarla savaşa girdiğiniz Rainbow Six Parasite’ın bu ortaya çıkan videosu altında yer alan yorumlarda epey hayal kırıklığı hissetmeniz mümkün olacak.

Söz konusu bu heyecan verici oyunun karanlık ve kasvetli bir ortamda geçiyor olması klasikleşmiş oynanış stilini değiştirmiyor. Oyuncular artık yaratık senaryolarından biraz sıkılmış gibi gözüküyor. Bilindik oyun mekanikleri ve savaş stratejisine çok alışkın olunanlar için şu anda oyunun etkisi düşük olarak değerlendirildi. Elbette Rainbow Six hayranları bu videoyu izledikten sonra oyunu oldukça başarılı da bulabilirler. Rainbow Six Parasite hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır.


Rainbow Six Siege'e nefret söylemlerine karşılık olarak otomatik ban sistemi getirildiRainbow Six Siege'e nefret söylemlerine karşılık olarak otomatik ban sistemi getirildi
Rainbow Six Quarantine Betası BaşladıRainbow Six Quarantine Betası Başladı
Rainbow Six Siege, Steam'de kendi rekorunu kırdı!Rainbow Six Siege, Steam'de kendi rekorunu kırdı!

PAYLAŞ