Rainbow Six Extraction oynanış videosu ve çıkış tarihi duyuruldu          - Haberler - indir.com

Rainbow Six Extraction oynanış videosu ve çıkış tarihi duyuruldu         

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-14 11:30:01
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Ubisoft tarafından geliştirilen Rainbow Six oyun serisinin yeni versiyonu Rainbow Six Extraction için tanıtım gerçekleştirildi. Oyunda 18 farklı operatör yer alacak.

Ubisoft uzun zamandan beri konuşulan ve hakkında pek çok farklı iddiann gündeme geldiği Rainbow Six Extraction için oynanış videosu paylaştı. Oyun için kapsamlı bir tanıtım gerçekleştiren şirket, aynı zamanda oyunun 16 Eylül tarihi itibariyle erişilebilir hale geleceğinin müjdesini verdi.

Rainbow Six Extraction ilk kez E3 2019’da tanıtılmıştı!

E3 2019’da ilk tanıtımları yapılan Rainbow Six Extraction, uzun zamandan beri oyuncuların büyük bir merak ile beklediği oyunlar arasında yer alıyordu. Şirket tarafından aradan geçen uzun bir süre içerisinde geliştirmeler yapılarak çalışmaları tamamlanan oyun için şimdi ise geri sayıma geçildi. Birinci şahıs nişancı türünde olan Rainbow Six Extraction, yeni versiyonu ile birlik PvE deneyimi de sunacak. Bugüne kadar pek çok farklı isim ile piyasaya çıkacağı iddia edilen oyun için isim konusundaki soru işaretleri giderildi. Yeni versiyon, Rainbow Six Extraction adı ile birlikte seriyi devam ettirecek.

Rainbow Six Extraction neler sunacak?

Yapılan tanıtıma göre oyun bugüne kadar pek çoğu sızdırılan 18 farklı operatöre sahip olacak. Operatörlerin her biri kendine has özellikleri ile ayrıcalık sunacak. Oyunda 12 farklı haritada oyunlar oynanabileceği gibi paylaşılan ilk oynanış videosu şöyle ;

Oynanış videosunda en çok dikkat çeken detaylardan bir tanesi operatörlerin özellikleri ile fark yaratması ve taktiklerin daha fazla ön plana çıkarılmış olması oldu. Oyun için özel bir sinematik fragman da yayınlayan geliştirici firma, BÖYLECE oyuna dair pek çok farklı soru işaretini de giderdi. Sinematik fragman ise şöyle ;

Rainbow Six Extraction’da hangi operatörler var?

Pek çoğu Rainbow Six Siege’de de yer alan operatörlerde ön plana çıkanlar ise şöyle; Albi, Doc, Ela, Finka, Hibana, Lion, Pulse, Sledge, Vigil.

Rainbow Six Extraction hangi cihazlarda desteklenecek?

Rainbow Six Extraction oyunu; Xbox Series X ve Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia ve bilgisayarlarda çıkış tarihi itibariyle desteklenecek.





PAYLAŞ