Railway Empire ve Where The Water Tastes Like Wine Epic Games mağazasında ücretsiz - Haberler - indir.com

Railway Empire ve Where The Water Tastes Like Wine Epic Games mağazasında ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-11 14:15:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Bu hafta itibari ile Epic Games mağazasında Railway Empire ve Where The Water Tastes Like Wine oyunları ücretsiz yapıldı. Kampanya 17 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Apple ile yaşanan sorunlar ile gündemde yer alan Epic Games bir taraftan da mağaza içi yaptığı kampanyalara devam ediyor. Bu haftadan itibaren Railway Empire ve Where The Water Tastes Like Wine oyunları ücretsiz oldu.

Into The Breach, Epic Games mağazasında ücretsizInto The Breach, Epic Games mağazasında ücretsiz

Railway Empire ve Where The Water Tastes Like Wine

Railway Empire tek oyunculu strateji ve simülasyon oyunu olarak ön plana çıkıyor. 1830'lu yılların ABD'sinde geçen bu oyunda hızlı bir şekilde gelişim gösteren sanayi içerisinde mutlak güç olma yarışına giriyorsunuz.

Ülke içerisinde geniş bir demiryolu ağı kurmak öncelikli hedefiniz. 40'ın üzerinde tarihi lokomatifi ve 30'un üzerinde farklı vagonu elde ederek en verimli şekilde faydalanmanız gerekiyor. Görevler, çetelerle ortaklıklar, casuslar gibi pek çok bileşen mevcut. Ayrıca birinci şahıs kamerasından trenlerin yolculuklarına da katılım sağlayabiliyorsunuz.

Where The Water Tastes Like Wine oyunu ise Buhran döneminin ABD'sinde geçiyor. Metin ve animasyon tabanlı olarak ilerleyen oyunda 16 farklı karakterin o döneme ait olarak gerçek hikayelerini dinliyorsunuz. Dinlediğiniz hikayeleri diğer karakterlere aktararak oyunu ilerletiyorsunuz. Elle çizilmiş 2D illüstrasyonlara sahip olan oyunda ünlü seslendirme sanatçıları da yer alıyor.

Bunların dışında 3 out of 10, EP 5: "The Rig Is Up!" ve Diabotical oyunları da geçen haftadan ücretsiz olmuştu.



PAYLAŞ