RAGE 2'nin Muhteşem Oynanış Videosu Yayınlandı - Haberler - indir.com

RAGE 2'nin Muhteşem Oynanış Videosu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-13 14:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Bathesda, bugün yayınlamış olduğu Rage 2'nin oynanış videosu ile daha önce hiç ulaşılmamış bir seviyeye çıkacağı görülüyor. Geçtiğimiz aylarda Rage 2'nin Steam'e çıkmayacağını resmi bir şekilde açıklayan şirket, bu haber yüzünden biraz moral bozmuştu. Bu morali yeni yayınladığı oynanış videosu ile giderdiği görülüyor. 

Watch Dogs 3 Gizlice Geliştiriliyor Olabilir

Farklı sebeplerden dolayı iptal edilen, ismini dahi duymadığınız 5 oyunFarklı sebeplerden dolayı iptal edilen, ismini dahi duymadığınız 5 oyun

RAGE 2'nin Muhteşem Oynanış Videosu Yayınlandı

Rage 2 için hazırlanan bu oynanış videosuna baktığımızda gerçekten "Muhteşem" olduğu görüyoruz. Rage 2'nin oynanış videsunu alt taraftan bulabilirsiniz. Bu videoya bakıldığında oldukça akıcı ve güzel ilerleyen oyun izlerken bile hipnotize etmeye yetiyor. Ayrıca oyunun grafiklerinin de mükemmel olduğunu söylemeden geçmeyelim. Oyun için hazırlanan bu videonun Pre-Beta aşamasından geldiğini belirtelim. Yani oyunun Beta sürecinden sonra yayınlanan tam versiyonunda çok daha iyi bir oyun görebiliriz. 

Oynanış videosunda parçalanma efektlerine bakıldığında oldukça dikkat çeken Rage 2 videosunun ilk başında biraz da olsa Cyberpunk 2077 kokusu geliyor. Az önce belirttiğimiz gibi oyun daha Pre-Beta aşamasında. Tam sürümü ise çok daha iyi bir oyun ortaya çıkaracaktır. Oyunun silah sesleri, konuşmaları ve ortam sesli o kadar iyi bir şekilde yapılmış ki gerçekten kendinizi bu dünyanın içerisinde bulacaksınız.


2019 yılında piyasaya sunulacak en iyi 19 oyun!2019 yılında piyasaya sunulacak en iyi 19 oyun!
Apex Legends oyununda karakter nasıl kontrol edilir?Apex Legends oyununda karakter nasıl kontrol edilir?
2018'de en çok para kazanan 10 mobil e spor oyuncusu               2018'de en çok para kazanan 10 mobil e spor oyuncusu               

PAYLAŞ