Rage 2'nin çıkış tarihi belli oldu! - Haberler - indir.com

Rage 2'nin çıkış tarihi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-07 14:43:48
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Bethesda Softworks ve geliştirici ekip Avalanche Studios tarafından yapılan Rage 2'nin 14 Mayıs 2019 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacağı duyuruldu.

Rage 2'nin çıkış tarihi belli oldu!

The Game Awards 2018 kapsamında Avalanche Studios, Rage 2 için yeni oynanış görüntüleri paylaştı. ID Software ve Avalanche Studios şirketlerinin işbirliği sayesinde ortaya çıkan RAGE serisinin yeni oyunu olacak olan RAGE 2, renkli dünyası ve dinamik oynanış tarzı ile oyuncuların ağzında tadımlık bir iz bırakan bu yapın yeni oyunu ile özlemleri ortadan kaldıracak gibi duruyor. Peki bu oyun nasıl olacak ve hikayesi nasıl anlatılacak?

Lenovo Mirage Solo VR'ını 11 mayısta satışa sunacak!Lenovo Mirage Solo VR'ını 11 mayısta satışa sunacak!

Boş arazinin son kalan korucusu olan Walker karakterine hayat verdiğimiz bu oyun içerisinde, vahşi manzaralar, oldukça güçlü mutantlar ve Otorite'nin baskıcı yönetimine karşı çıkmak için bir dizi silah ve eşsiz Nanotrite yetenekleri ile çeşitli zorluklara meydan okuyarak bölgeleri aşmanız gerekecek. RAGE 2 çılgın oynanışı, benzersiz açık dünyası, araç mücadeleleri ve güçlendirebilir silahları ile aynı zamanda birinci şahıs bakış açısı bulunduğundan gönlümüzü fethediyor. 


RAGE ANARCHY EDITION sistem gereksinimleriRAGE ANARCHY EDITION sistem gereksinimleri
Bethesda Rage 2 ile E3'te ilgi topladıBethesda Rage 2 ile E3'te ilgi topladı
Rage 2'de Battle Royale modu olmayacakRage 2'de Battle Royale modu olmayacak

PAYLAŞ