Question Labyrinth; Türk Yapımı Labirent Bulmaca Oyunu - Haberler - indir.com

Question Labyrinth; Türk Yapımı Labirent Bulmaca Oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

3 boyutlu labirent grafikleri ile dikkatimizi çeken Question Labyrinth; ilginç oynanışının yanı sıra zaman kısıtlaması ile sınırlarımızı zorlayacak ücretsiz bir mobil bulmaca oyunudur. 

Bağımsız oyun geliştiricisi Ali DAL tarafından hazırlanan oyundaki amaç; karşımıza çıkan soruların, doğru cevaplarını gösteren ok yönünde ilerlemek ve labirentin çıkışına ulaşmak. Oyunda çıkışa zamanında ulaşmanız gerekiyor. Aksi takdirde oyun belli bir zaman sonra sona eriyor.

Question Labyrinth

Özellikleri arasında eğitime de katkıda bulunabileceği belirtilen soru setlerinin yer aldığı oyunda, bir kere yanlış yola girdiğinizde, sorular sizi yanlış yönlendirmeye başlıyor ve labirentin çıkışına ulaşmanız imkansız hale geliyor.

3 boyutlu ortamda FPS labirentte çıkış bulma deneyimi yaşayabileceğiniz Question Labyrinth'de kontroller ise Ok tuşları ve kaydırma hareketleriyle sağlanıyor. Her oyun ve her level için otomatik oluşan 3 boyutlu labirent ortamının bulunduğu yapım ayrıca hafta eklenen yeni bölümler ile bir öncekinden daha farklı bir oyun deneyimi yaşatabiliyor.

Question Labyrinth

Yakın bir zamanda labirentte nesne bulma ve diğer oyunculara karşı meydan okuyabileceğiniz çok oyunculu modunun ekleneceği bilgisini aldığımız Question Labyrinth adlı bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Harika oyun müzikleriyle eşsiz bir bulmaca deneyimi sunan Question Labyrinth adlı oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya Windows Phone cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ