Qualcomm'un yeni yonga seti SM6150 gözüktü! - Haberler - indir.com

Qualcomm'un yeni yonga seti SM6150 gözüktü!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-07 14:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Qualcomm şirketinin şu anda en popüler olduğu dönemlerinden birisindeyiz. Hem yeni işlemcisi 855 modeli 5G desteği sunarken tüm şirketlerin odağı olmayı da başarmış durumda. Şirketin şimdi de yeni yonga setini Geekbench'te gösterdi.

Qualcomm'un yeni yonga seti SM6150 gözüktü!

Amerika merkezli dünyanın en iyi mobil işlemci üreticisi unvanını taşıyan Qualcomm, birkaç gün öncesinde ilk 7nm tabanlı yonga seti olan Snapdragon 855 işlemcisini duyurmuştu. En önemlisi bu şirketin duyurduğu işlemci 5G teknolojisini destekleyen ilk işlemci olmasıydı. Şimdi ise Geekbench'de bir başka Qualcomm işlemcisi ortaya çıktı. SM6150 model numarası ile ortaya çıkan işlemci Android Pie 9.0 işletim sistemi ile çalışan 6 GB RAM'li bir cihazda test edildi. 

Qualcomm, arttırılmış gerçeklik için Snapdragon XR1'i tanıttı.Qualcomm, arttırılmış gerçeklik için Snapdragon XR1'i tanıttı.

Qualcomm'un yeni işlemcisini kullanacak amiral gemileri

Geekbench raporuna göre SM6150 modeli, ARM64 mimarisinin temel alan 1.8GHz'lik taban saat hızına sahip olan sekiz çekirdekli bir yonga seti olduğunu gösteriyor. Ayrıca işlemcinin 2.598 tek çekirdek, 5.467 çoklu çekirdek puanını elde ettiğini görebiliyoruz. Özetle SM6150 modeli yeni Qualcomm yonga seti, orta sınıf cihazlara hitap edecektir. Şirket henüz resmi olarak lansman tarihini açıklamadı. Fakat bunun çok yakında olacağı tahmin ediliyor.


Qualcomm, PC'ler için çıkardığı Snapdragon 850 yongasını duyurduQualcomm, PC'ler için çıkardığı Snapdragon 850 yongasını duyurdu
Qualcomm Üç Yeni Snapdragon Mobil Platformunu TanıttıQualcomm Üç Yeni Snapdragon Mobil Platformunu Tanıttı
 Qualcomm'dan yeni bir kulak içi kulaklığı Qualcomm'dan yeni bir kulak içi kulaklığı

PAYLAŞ