Qualcomm'un yeni işlemcisini kullanacak amiral gemileri - Haberler - indir.com

Qualcomm'un yeni işlemcisini kullanacak amiral gemileri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-07 12:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Qualcomm şirketinin yeni işlemcisi olan Snapdragon 855 işlemcisini kullanacak amiral gemilerini sizler için listeledik. İşte Qualcomm'un yeni işlemcisini kullanacak amiral gemileri

Qualcomm'un yeni işlemcisini kullanacak amiral gemileri

Qualcomm şirketinin yeni işlemcisi olacak olan Snapdragon 855 modeli, 5G desteği ile birlikte şirketlerin ve kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarmıştı. 5G desteğini mümkün hale getiren Snapdragon 855 işlemcisi, oyunlarda ve yapay zeka konusunda çok daha iyi bir deneyim sunacak. Peki Qualcomm şirketinin bu yeni işlemcisini hangi amiral gemileri kullanacak?

Uygun Fiyatlı Snapdragon 710'lu Vivo Z3 TanıtıldıUygun Fiyatlı Snapdragon 710'lu Vivo Z3 Tanıtıldı

Snapdragon 855 ile 5G telefonların yolunu açıyor

OnePlus 7

OnePlus şirketinin sonraki telefonu henüz kesinleşmedi. Fakat isminin OnePlus 7 olacağı tahmin ediliyor. 5G destekli bir şekilde gelecek olan Snapdragon 855 yonga setini ilk defa kullanacak olan bu amiral gemisi 5G uyumlu olup olmayacağı tam olarak belli değil. Firma 5G özelliğinin 2019 yılında piyasaya sürülen başka bir telefona da saklayabilir.

Samsung Galaxy S10

Ortalıkta sürekli dedikoduları dolaşan S10 modelinin bazı sürümleri Snapdragon 855 işlemci modeli ile birlikte gelebilir. Ancak Snapdragon işlemci genel olarak ABD sürümünde kullanıldığı için, Avrupa da ve dünyanın geri kalanında muhtemel olarak Exynos 9810 işlemcisi ile birlikte gelebilir. Samsung cihazda tek bir işlemci kullanmayı da tercih edebilir. Samsung'un bu yeni amiral gemisi olacak olan Samsung Galaxy S10 modeli Şubat 2019 tarihinde tanıtılacak.

Google Pixel 4

Pixel 4 modeli hakkında 2019 yılının sonlarına doğru çok daha fazla şey duyacağız. Bu telefon kesinlikle Qualcomm'un en iyi işlemcilerinden birisini kullanacağı kesin olarak bakılıyor.

LG G8

LG şirketinin yeni amiral gemisi tam olarak ne zaman tanıtılacağı belli değil. Fakat telefonla MWC'De tanışma ihtimalimiz bulunuyor. Bu telefonun Snapdragon 855 işlemcisi ile birlikte gelmesi bizi şaşırtmayacaktır. LG'nin son zamanlardaki telefonları genelde en iyi Qualcomm işlemcisini kullanıyor.

Moto Z4

Moto Z3, Snadragon'un 845 işlemcisi dururken eski model olan Snapdragon 835 işlemcisini kullanmıştı. Belki de yeni modelinde 845 işlemci yerine çok daha yeni işlemci olan 855 işlemcisini kullanabilir.

Sony Xperia XZ4

Xperia XZ4'e dair bazı detayları görmüştük. Fakat hiçbiri telefonda hangi işlemcinin kullanacağını söylemiyordu. Sony şimdiye kadarki düzenine devam ederse cihazda 855 işlemcisini görebiliriz.


3 Kamera Destekli Snapdragon 675 Duyuruldu3 Kamera Destekli Snapdragon 675 Duyuruldu
Snapdragon 855'in Sızıntı Performans Rakamları ŞaşırtıyorSnapdragon 855'in Sızıntı Performans Rakamları Şaşırtıyor
Snapdragon 8150, AnTuTu testlerinde rekor kırdı!Snapdragon 8150, AnTuTu testlerinde rekor kırdı!

PAYLAŞ