Qualcomm'dan şarj süresini hızlandıracak yenilik - Haberler - indir.com

Qualcomm'dan şarj süresini hızlandıracak yenilik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-26 10:50:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Akıllı Telefonlar

Günümüzde 1 saat gibi kısa bir süreyle iki günden fazla batarya ömrü veren telefonlar oldukça çoğaldı derken Qualcomm hem kablosuz hem kablolu bu şarj süresini daha da uzattı!

Quick Charge teknolojisiyle büyük boyuttaki bataryaların bile hızlı bir şekilde şarj olmasına imkan sağlayan yapımcı Qualcomm, bu teknolojinin geleceğinden bahsetti. Şirket, özellikle kablolu şarj hızında önemli geliştirmelere el atıyor.

Qualcomm'un Yeni Akıllı Saat İşlemcileri GeliyorQualcomm'un Yeni Akıllı Saat İşlemcileri Geliyor

İki kat daha hızlı şarj!

Günümüzün akıllı telefonlarında kullanılan Dual Charge özelliği, 18 Watt'a kadar güç iletimine imkan sağlıyor. Bu teknolojide güç akışı çift yol üzerinden yapılıyor. Gelecek olan Quick Charge teknolojisinde ise 1 yol daha yol eklenecek ve Triple Charge ismini alıp güç iletimini 32 Watt'a kadar çıkaracak.

Qualcomm, kablosuz şarjda da önemli gelişmeler yapmaya devam ediyor. Güncel kablosuz şarj teknolojileri 12 Watt güç iletimi yaparken, gelecek teknolojide bu sınır 15 Watt'a kadar yükselecek. Böylece kablosuz şarj hızını %25 yükseltmiş olacak. Bu yeni çıkacak olan bizleri bekleyen teknolojilerin Snapdragon 8150 işlemciyle birlikte kullanıma sunulması bekleniyor.


Qualcomm, arttırılmış gerçeklik için Snapdragon XR1'i tanıttı.Qualcomm, arttırılmış gerçeklik için Snapdragon XR1'i tanıttı.
Qualcomm, PC'ler için çıkardığı Snapdragon 850 yongasını duyurduQualcomm, PC'ler için çıkardığı Snapdragon 850 yongasını duyurdu
Qualcomm Üç Yeni Snapdragon Mobil Platformunu TanıttıQualcomm Üç Yeni Snapdragon Mobil Platformunu Tanıttı

PAYLAŞ