Qualcomm ve Honor yeniden anlaştı - Haberler - indir.com

Qualcomm ve Honor yeniden anlaştı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-25 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Huawei çatısı altında büyüme sağlayan Honor, tamamen o şirketten ayrıldıktan sonra kendi yolunda ilerleme kat etmeye devam ediyor. Dün Huawei'den ayrıldıktan sonra ilk akıllı cihazını satışa sunan Honor, oldukça güzel özellikleriyle birçok kullanıcı tarafından beğeni kazanmayı başarıyor.

Honor, Qualcomm mobil işlemci temin edecek

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Honor, dün Çin'de  gerçekleşen lansman sırasında şirketin kendi yolunda ilerleme kat etmesi sonucunda ilk akıllı telefonu olan Honor V40 resmi olarak duyuruldu. Şirketin en yeni cihazlarından biri olan Honor V40'ın ilk satış işleminin en kısa süre içerisinde gerçekleşmesi ve oldukça yüksek satış satılarına ulaşması beklentileri daha da yükseltti. 

Lansman tarihi ertelenen Honor V40'ın videosu sızdırıldıLansman tarihi ertelenen Honor V40'ın videosu sızdırıldı

Reuters tarafından sunulan verilere göre ise Honor CEO'su George Zhao, şirketin sadece Qualcomm ile değil aynı zamanda Intel ve MediaTek gibi büyük mobil işlemci tedarikçileriyle de anlaşma yaptığını açıkladı. Başarılı üreticisi Honor, mobil işlemci kaynaklarını güvence altına almanın yanı sıra aynı zamanda çeşitli bileşenler için AMD, Microsoft, Samsung ve Sony gibi büyük tedarikçi şirketlerle de anlaşmalar imzalamıştı.

Zhao yaptığı açıklamada, “Son beş ay, Honor için son derece zor ama başarılı bir zaman oldu” dedi. Bir diğer açıklamasında ise şirketin bağımsızlığı ile Honor, uluslararası piyasaya yayılmanın yanı sıra aynı zamanda orta ve üst seviye pazara da girmesinin önünü açtığını dile getirdi. Benzer şekilde ise nesnelerin interneti (loT) stratejisiyle ekosistem pazarına yönelik çalışmalar yapmaya başladı. Bu sebeple de akıllı TV’ler, akıllı saatler, dizüstü bilgisayarlar dahil birçok başka ürün lansmanını yakın zamanda görmek mümkün olacak gibi gözüküyor. Honor ve Huawei geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı. Bunun üzerine Honor kendi çalışmalarına başladı ve çeşitli aşamaların ardından ilk akıllı cep telefonunun tanıtımını dahi gerçekleştirdi. 


Google uygulamaları Honor telefonlara geri dönüyorGoogle uygulamaları Honor telefonlara geri dönüyor
Honor V40, Google servisleriyle gelebilirHonor V40, Google servisleriyle gelebilir
Honor V40 5G güçlü özellikleri ile tanıtıldıHonor V40 5G güçlü özellikleri ile tanıtıldı

PAYLAŞ