Qualcomm Galaxy S10'a çok güveniyor - Haberler - indir.com

Qualcomm Galaxy S10'a çok güveniyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-25 17:25:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Samsung’un beklenti yaratan Galaxy S10 modeli ile ilgili Qualcomm’dan yeni bir açıklama geldi. İşte Qualcomm’un S10 mesajı.

Akıllı telefon sektörünün iki devi Apple ve Samsung, amiral gemileri ile ciddi bir yarış içerisinde. Bu konuda Qualcomm’un yaptığı yeni açıklama ise oldukça dikkat çekti. Öyle ki Qualcomm tarafından yapılan açıklamalarda yeni S10’un iPhone’nun yeni serileri kadar iyi bir model olacağı belirtildi.

Qualcomm Üç Yeni Snapdragon Mobil Platformunu TanıttıQualcomm Üç Yeni Snapdragon Mobil Platformunu Tanıttı

2019 yılı itibari ile Qualcomm ve diğer yonga üreticilerinin 7 nanometrelik mimariye geçiş yapacağı belirtilirken, sadece Samsung değil Huawei ve OnePlus gibi pek çok üretici de bu geçişi uygulayacak.

Galaxy S10 ve Galaxy X ne zaman geliyor?

Apple kendine özel

Qualcomm mobil cihazlarda pek çok markanın ortağı olurken Apple bu konuda kendini dışarıda bırakıyor. Öyle ki kendi özel işlemcilerini geliştiren Apple, 7 nm’lik yonga A12’yi kullanmaya başlayacak. Daha önce Qualcomm ile ayrılan Apple bu anlamda kendisine yeni bir rakip yaratırken Qualcomm da Apple’a karşı kendisini geliştirmeye başladı. Samsung gibi bir marka ile ilişkilerini daha da derinleştiren Qualcomm, yaptığı son açıklamada S10 modelinin gücüne vurgu yaptı.

Gelecek yıl itibari ile piyasaya sunulacak Samsung Galaxy S10’un, Eylül ayında piyasaya sunulacak yeni iPhone modelleri kadar iyi bir işlemciye sahip olacağını söyleyen Qualcomm yetkilileri bu açıklamaları ile hem Apple’a meydan okudu hem de Qualcomm’un gücünü ön plana çıkardı.

S10 hangi işlemci ile gelecek?

Şu ana kadar gelen bilgilere göre S10 modelinde Snapdragon 855 kullanılacak. Bu durumun geçerli olması halinde ise Apple’ın A12’si Qualcomm’un Snapdragon 855’i ile yarışa girecek. Bu yarışa Huawei'nin de Kirin serisi ile dahil olması bekleniyor. 

Samsung Galaxy S10'un en önemli özelliği netleşti


Üç Yeni Galaxy S10 Modeli GörebilirizÜç Yeni Galaxy S10 Modeli Görebiliriz

PAYLAŞ