Quadro Akıllı Yüzük Mobil Kullanıcıların Hayatını Kolaylaştıracak! - Haberler - indir.com

Quadro Akıllı Yüzük Mobil Kullanıcıların Hayatını Kolaylaştıracak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-02 14:30:15
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Giyilebilir ve Akıllı Teknolojilerin öncüsü Quadro, değerli madenlerden ürettiği şık tasarımlı Quadro Akıllı Yüzüklerini de tüketicilerle buluşturuyor. NFC teknolojisi ile çalışan SR-98 kod adlı akıllı yüzük, mobil kullanıcıların hayatını büyük ölçüde kolaylaştırmayı hedefliyor.

Suya dayanıklı yapısı ve değerli madenlerden üretilmiş olmasıyla dikkat çeken Quadro SR-98, NFC teknolojisi sayesinde dışarıdan şarj edilmesi gibi herhangi bir güce gereksinim duymadan çalışma gösteriyor.

IP68 su geçirmezlik standartlarına sahip Quadro yüzükler ile tek bir dokunuşla kartvizit ve iletişim bilgilerinizi kolayca paylaşmanız mümkün. Ayrıca tek dokunuşla cihazınızdan diğer mobil cihazlara resim ve karakterler içeren özel mesaj gönderebilir, Akıllı Kilit ve Program Kilit özellikleri sayesinde görünmesini istemediğiniz programları gizleyerek güvenli erişimi sağlayabilirsiniz.

Farklı ortamlar için birden fazla uygulamayı tek dokunuşla otomatik çalıştırabilen akıllı yüzükler, mobil cihazlar üzerinden web tarayıcısındaki herhangi bir linki tek tıklama ile başka cihazlara taşımayı da mümkün kılıyor. 

Güvenli kapı açma/kapama uygulamalarından kredi kartı ödeme sistemlerine kadar bir çok alanda hayatımıza kolaylık sağlayacak olan akıllı yüzüklerin pazar payının yakın gelecekte 70 milyar dolarlık bir kapasiteye ulaşacağı tahmin ediliyor.





PAYLAŞ