Puzzle Türünde Bulmaca Oyunu: Pudding Monsters (Video) - Haberler - indir.com

Puzzle Türünde Bulmaca Oyunu: Pudding Monsters (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Popüler mobil oyun geliştiricisi Zeptolab tarafından ortaya çıkarılan ve birbirinden sevimli canavar karakterleriyle puding parçalarının yer aldığı Pudding Monsters oyununu Android ve iOS cihazınızda oynayabilirsiniz.

Kaliteli grafikleri ve eğlenceli oyun sesleriyle dikkat çeken yapımda ekran üzerinde bulunan puding parçalarını, cihazınızın dokunmatik ekranı üzerinde yapacağınız parmak hareketleriyle yerinden sürükleyerek hepsini bir araya toplamak ve buzdolabında kalan pudingleri kurtarmak olacak. 

Pudding Monsters

Birbirinden farklı canavar türlerinin de yer aldığı yapımda 100'ün üzerinde farklı bölümü oynayabilir, canavarların saldırısından pudingleri korumak için mücadele edebilir ve pudinglerin platform üzerinden düşmelerini engellemek için elinizden gelen çabayı gösterebilirsiniz.

Puzzle türündeki klasik bulmaca oyunlarından sıkılan kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz Pudding Monsters oyununu Android sistemine sahip cihazınızda ve iPhone ile iPad'inize indirmek için aşağıdaki bağlantılara tıklayabilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Pudding Monsters Tanıtım Videosu


PAYLAŞ