Puzzle Retreat, Windows Phone 8 için yayınlandı - Haberler - indir.com

Puzzle Retreat, Windows Phone 8 için yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Voxel Agents tarafından geliştirilerek daha evvelden App Store ile Google Play'de yayınlanarak 2.5 milyon indirme sayısına ulaşan ödüllü puzzle oyunu Puzzle Retreat, bugün itibari ile Windows Phone mağazasındaki yerini de aldı.

Oyun severlere tamamen ücretsiz indirme imkanının sağlandığı Puzzle Retreat, blok kaydırma mantığı üzerine kurulu olan ve oyunda bulunan tahta üzerindeki delikleri bu blokları kaydırarak kapatmanızın amaçlandığı eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Blokları kaydırarak deliklerin üzerine yerleştireceğiniz oyunda tüm hattı yakabilen ateş küpü ve engelleyici küplere dikkat etmeniz ve bunlara karşı farklı stratejileri de geliştirmeniz gerekiyor.

Oyunda standart olarak 60 seviye bulunmakla beraber dilerse kullanıcılar oyun içi satın alma özelliğini kullanarak 6 farklı ek seviye paketine de ücretli olarak sahip olabiliyorlar. Ayrıca hiç bir zaman kısıtlamasının olmadığı oyunda diğer oyunculara bağlanabilir ve puzzle ile çözüm tekniklerini direkt olarak oyun içerisinde tartışabilirsiniz. Bu arada oyunda Türkçe dil desteğinin de bulunduğu buradan duyuralım.




Puzzle Retreat Walkthrough - Morning 19 to 24


PAYLAŞ