Puskas Ödüllü Oyuncu Futbolu Bırakarak YouTuber Oluyor! - Haberler - indir.com

Puskas Ödüllü Oyuncu Futbolu Bırakarak YouTuber Oluyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-06 13:00:00
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Teknoloji

FIFA Puskas Ödülü'nü almaya hak kazanan Wendell Lira, ilerleyen günlerde futbolu bırakıp Youtuber olarak devam edeceğini açıkladı. Mesleğin zirvesinde olan 27 yaşındaki futbolcu artık futboldan sıkıldığını dile getirdi.

Wedell Lira'nın Başarısı

Wendell Lira 2015 yılının en güzel ve şık golünü atarak bir süre gündemden düşmedi. Geçtiğimiz Ocak ayında ise futbolcunun bu başarısı FIFA Puskas Ödülü ile taçlandırılmaya layık görüldü. Futbol alanında en önemli ödüllerden birisi olan Puskas Ödülü'nü alan oyuncu herkesi şaşırtarak futbolu bırakacağını ve bundan sonraki yaşantısına ise Youtuber olarak devam edeceğini açıkladı. Brezilyalı forvet rüzgar estirdiği futbolu bırakarak, kendini daha rahat hissedeceği başka alana yönelmeye karar verdi. Wendell Lira Goinesia formasıyla futbol sahalarında karşımıza çıkarken Atletico Goianiense takımına karşı attığı golle bir anda dünya gündemine oturdu.

Wendell Lira Başarısı Messi'yi geride bıraktı.

27 yaşındaki dünyaca ünlü olan futbolcu geçtiğimiz ocak ayında 2015 yılının en şık ve gösterişli golünü atarak FIFA Puskas Ödülü'ne layık görüldü. Futbolcu attığı golle ve aldığı ödülle Lionel Messi ve Alessandro Florenzi'yi geride bıraktı.

Wendell Lira'nın futbolu bırakma nedeni

Futbolseverleri ve hayranlarını şaşırtarak ilerleyen günlerde futboclu bırakıp Youtuber olarak yoluna devam etmek istediğini açıklayan oyuncu futbolu bırakma nedeni sorulduğunda ise, futbol dünyasındaki yalanlardan sıkıldığını ve uzun süren sakatlıklarının bu kararı vermesinde etkili olduğunu söyledi.  Yaptığı açıklamada Brezilya'daki profesyonel futbolcu olmanın zorluklarını anlattı. Tüm bu zorluklara rağmen pek çok başarı elde ettiğini ve dünya futbol yıldızlarıyla yan yana futbol oynadığını belirten oyuncu hayatının en mutlu anlarını da futbol oynarken yaşadığını dile getirdi. Bundan sonraki hayatına Youtuber olarak devam edecek olan genç forvet mesleği zirvede bırakmaya karar verdi.

Hayali yolunda ilerliyor

Genç forvet video oyuncusu olmanın hayali olduğunu ve sonunda Youtuber olarak hayalini gerçekleştireceği için çok seviniyor. Wendell Lira mesleği zirvede bırakacağına sevinirken diğer taraftan da bir başka hayali olan Fıfa Dünya Şampiyonu olmayı da isteyen futbolcu ilerleyen günlerde hayatının dönüm noktası olan kararı verecektir.

 





PAYLAŞ