Pure-Bit, 2.7 milyon doları değerinde Ethereum ile kayıplara karıştı! - Haberler - indir.com

Pure-Bit, 2.7 milyon doları değerinde Ethereum ile kayıplara karıştı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-12 13:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Kripto para dünyası için 2018 yılı pek de beklenildiği gibi bir yıl olmadı. 2017 yılında yaşanan yükselişin devam etmesini uman çoğu yatırımcı ciddi şekilde kayıplar yaşadı ve 2018 yılının sonlarında piyasaların durumunun ne olacağına dair bir sinyal görünmüyor.

Pure-Bit, 2.7 milyon doları değerinde Ethereum ile kayıplara karıştı!

2018 yılında kripto para piyasasından en çok etkilenen alanlardan birisi de ICO'lar oldu. Kripto paraların düşüş yaşamasının yanı sıra ICO dolandırıcılığı haberleri de arttı. Bu yüzden genel olarak ICO'lara olan güven azaldı. İşte bu olayların son örneği olarak Güney Kore merkezli ICO şirketi Pure-Bit'in düzenlediği ICO ile topladığı 13.000 Ethereum ile kayıplara karıştı. "Third Generation of Mining Exchange" olarak kendini tanıtan Pure Bit, Ethereum'un ERC20 temeli üzerine bir sistem geliştirdiğini iddia ediyordu. ICO sürecinde 13.000 Ethereum toplayan Pure Bit, ICO sonrası topladığı kripto paraları cüzdanından çıkarttı ve kısa bir süre sonra sitesini kapattı. Tabi bu olay sebebiyle takipçileri arasında büyük bir tepkiye sebep oldu.

Kripto paraların değeri artıyorKripto paraların değeri artıyor

Sosyal medya hesaplarını da kapatan Pure Bit, yatırımcılarını bilgilendirdiği grup olan KakaoTalk sohbet grubundan da tüm katılımcıları çıkarttı. Toplanan 2.7 milyon değerinde kripto para topladığı belirtiliyor. Pure Bit'in ICO'suna katılmak isteyen yatırımcılar minimum 1.000 dolar yatırım yapması gerekiyordu. Son 2 yıl içerisinde ICO'lar aracılığı ile 200 milyon dolardan daha fazla kripto para dolandırıcılığı oldu.


Kripto paralar 2018'in en büyük düşüşünü yaşıyorKripto paralar 2018'in en büyük düşüşünü yaşıyor
İran Kripto para madenciliğini bir endüstri olarak resmen tanıdıİran Kripto para madenciliğini bir endüstri olarak resmen tanıdı
Kripto Para Piyasası, Yükleşile Birlikte Yeniden 220 Milyar Dolar Değere UlaştıKripto Para Piyasası, Yükleşile Birlikte Yeniden 220 Milyar Dolar Değere Ulaştı

PAYLAŞ