PUBG'yi baştan yazılıyor! PUBG'ı Değiştiren yenilikler neler? - Haberler - indir.com

PUBG'yi baştan yazılıyor! PUBG'ı Değiştiren yenilikler neler?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-09 16:36:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

PUBG adlı oyun 2018'de piyasaya hızlı bir giriş yaptı. Oyuna olan ilginin de artış göstermesi oyunun isminin duyulmasına olanak sağladı. Oyun da ücretsiz istenen içeriklerin ücretli olması birçok kullanıcının canını sıkmış durumda. Oyuna olan talebe karşı ücretsiz olma isteği de oyun üreticilerine olan baskının arttığının bir göstergesi olmakta. Bu durumların kapsamında oyun geliştiricileri oyunda yenilik yapma kararına vardı. Oyun içeriğine yapılacak olan yenilikleri oyunun baştan aşağı yenileceği olma ihtimalini de akıllara getirdi. Kullanıcıların yapmış olduğu yorumlara bakıldığın da oyun için alınan en iyi kararın yenilik olduğu belirtiliyor. Topluluk menajeri olan Andro Dars, kullanıcıların sevineceği bilgileri yayınlayarak, PlayerUnknown's Battlegrounds için iyi bir plan hazırladıklarını yansıttı. İlk yeniliğin uzuv delme olduğu yayınlandı.

Uzuv Delme

Oyun içerisinde değişik isimlerde belirtilen uzuv delme kullanıcıların attıkları merminin kalibresine göre zırhı delip geçmesini sağlıyor. Bu özelliğin sayesinde ateş edildiğinde zırhı delen merminin hedef noktasının arkasındaki kişiye de gelerek etkilemesi ateş edene fırsat sağlıyor.

Oyun içerisine eklenen diğer özelliklerden birkaçının da,

Yeni araç olanağı sağlama

Oyun içerisinde arkadaşlık sistemi

Oyun içerisinde bulunan ana menüde sesli sohbet  gibi yenilikler oyuna gelip kullanıcıyı sevindireceğe benziyor. Tahminlere göre oyun içerisinde olacak olan sesli sohbet oyuna olan bağlılığı arttırıp, dış uygulama bağımlılığına da son verilmesini belirtiyor. Belirtilenler üzere oyunun bu hafta içerisinde denemeye gireceği biliniyor.





PAYLAŞ