PUBG'ye günlük oynama limiti geliyor! - Haberler - indir.com

PUBG'ye günlük oynama limiti geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-27 16:01:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Hindistan'da sınav haftasında yoğun bir şekilde oynanan PUBG, öğrencileri gözaltına aldırdıktan sonra ülke boyunca PUBG oynama limitini getirdi.

Hindistan'ın bir çok şehrinde yasaklanan Pubg, oyuna 6 saatlik oynama limiti özelliğini getiriyor. Bu oynama limiti, oyuncular tarafından keşfedildiğinde Twitter'da gündem yarattı.

Dijital Kilit ile PUBG Mobile sınırlanacak!Dijital Kilit ile PUBG Mobile sınırlanacak!

16 Öğrenci PUBG yüzünden göz altına alındı!

Hindistan'da oldukça büyük kitleye sahip olan Pubg, sınav haftasında sınavlarına çalışmak yerine Pubg oynayan 16 öğrenciyi göz altına aldı. Bunun gibi bir çok ardı durmayan haberler sonucunda Pubg, Hindistan için zaman sınırı getirdi.

Hindistan tarafından geçici de olsa ceza alan Pubg, 6 saatlik oynama sınırını aşan oyuncuları anında oyundan atacak, oyuncu 6 saatlik cezadan 24 saat sonra kurtulabilecek. Milyonlarca oyuncuya sahip olan Pubg, bir çok platformda zirveyi hiçbir oyuna bırakmadı. Apex Legends ve Fortnite gibi oyunlar çıksa da Twitch skorlarında farkını ortaya koyan Pubg, mobile platformunda oldukça güçlü bir oyuncu desteği alıyor.

Rakip tanımayan Pubg ve Pubg mobile yaptığı yenilik ve güncellemelerle oyuncuları kendisine bağlamaya devam ediyor. 


İlgili uygulamalar
60 Bin Türk Lirası Ödül Havuzu Bulunan PUBG Mobile Yarışmaları Düzenleniyor60 Bin Türk Lirası Ödül Havuzu Bulunan PUBG Mobile Yarışmaları Düzenleniyor
PUBG Mobile’den 1. Yıla özel kutlamalar!PUBG Mobile’den 1. Yıla özel kutlamalar!

PAYLAŞ