PUBG'tan müjde: 1 milyon Euro'luk lig başlıyor! - Haberler - indir.com

PUBG'tan müjde: 1 milyon Euro'luk lig başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-12 17:50:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

PUBG için yapılan son açıklamada tüm dünyada büyük bir yankı uyandırdı. PUBG için başlatılan profesyonel lig ile birlikte 1 milyon Euro’luk dev bir ödül havuzu belirlendi.

Piyasaya sunulduğu ilk günden itibaren büyük ilgi gören PUBG gücü günden güne arttırmayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuru ile birlikte Avrupa’da ilk PUBG ligi kurulurken bu lige başvurular alınmaya başlandı. Durumun en dikkat çeken yanı sıra lig için 1 milyon Euro değerinde bir ödül havuzunun belirlenmiş olması. Bu bakımdan kısa süre içerisinde büyük bir başvuru yoğunluğu yaşanan lig, PUBG için de aynı zamanda daha fazla oyuncuyu bu alana çekmeyi başaracak.

PUBG'nin yeni kar haritası gözüktü!PUBG'nin yeni kar haritası gözüktü!

PUBG Mobile Günlük Oyuncu Sayısı İle Rekor Kırıyor

PUBG Avrupa Ligi ne zaman başlayacak?

PlayerUnknown’s Battlegrounds için başlatılacak profesyonel liginin başlangıç tarihi Ocak 2019 olarak belirlendi. Başvuru ve lig hazırlıklarının bu döneme kadar tamamlanması beklenirken, ligin tamamlanması ile birlikte başarılı olan takımlar, bir üst seviyede karşılaşma imkanı elde edecek. Başarısız olan takımların bir alt lige düşmesini de esas alan lig sistemi, böylece heyecanı hep üstte tutacak. Üstelik yüksek para ödülü sayesinde PUBG oynayan başarılı oyuncular ciddi oranlar kazanmayı başaracak.

Lig ile ilgili detayların paylaşıldığı resmi açıklamaya göre lig 3 bölümden oluşacak. 16 takımdan oluşacak Avrupa Ligi için özel olarak hazırlanan arenada karşılaşmalar gerçekleştirilecek. Liglerle ilgili kapsamlı bir çalışmanın yapıldığı turnuva, katılımcıların sürekli başarılı olmasını da zorlayacak.

Masraflar şirketten!

Üstelik katılımcıların tüm masrafları PUBG Corp. Tarafından karşılanacak. Oyuncular böylece hiçbir masraf yapmadan hem oyunun keyfini yaşayacak hem de büyük PUBG ödülünü kazanmak için kıyasıya bir yarış içerisine girecek.

Detaylı bilgilere ve başvuru ekranına resmi PUBG web sayfasında bulabilirsiniz.

PUBG, Steam'de bir ilke daha imza attı


İlgili uygulamalar
PUBG ilk kez 1 milyonun altında oyuncu sayısı gördüPUBG ilk kez 1 milyonun altında oyuncu sayısı gördü
PUBG PS4 kullanıcıları ile yakında buluşabilirPUBG PS4 kullanıcıları ile yakında buluşabilir
PUBG'de Banlanılan Toplam Oyuncu Sayısı AçıklandıPUBG'de Banlanılan Toplam Oyuncu Sayısı Açıklandı

PAYLAŞ