PUBG'nin Yeni Kar Haritası Duyuruldu - Haberler - indir.com

PUBG'nin Yeni Kar Haritası Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-07 11:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan ve beğenilen oyun PUBG için yenilikler gelmeye devam ediyor. Özellikler kullanıcı deneyimi düşmemesi adına şirket oyunu sürekli güncel tutmaya özen gösteriyor. Yılın en iyi oyunları belli olduktan sonra kullanıcıların merakla beklediği yeni kart temalı harita nihayet yayınlandı. Yeni gelen Vikendi adlı bu harita kış temasına uygun bir şekilde karlı hava mevsimini baz alıyor. Oyun pazarında rekorlar kırmaya devam eden PUBG, battle royale oyunlar arasında ciddi bir üstünlüğe sahip durumda. Battle Royale oyunlarının yaygınlaşması ve son olarak CS Go tarafında da bir Battle Royale modu duyurulması sonrasında bu rekabet kızışmaya başladı diyebiliriz. Oyuncuların bir süredir beklediği yenilik olan Vikendi haritası ise resmi olarak nihayet duyuruldu.

PUBG Yapımcısı Tencent Şirketinin Sahip Olduğu Büyük Uygulamalar

PUBG içerisine Venedik haritası gelebilir!PUBG içerisine Venedik haritası gelebilir!

PUBG Yeni Kar Temalı Harita Vikendi

Oyun pazarının 2018’de en iyilerinin duyurulmuş olduğu The Game Awards 2018 etkinliği kapsamında PUBG’nin bu yeni haritası duyuruldu. 6x6 olarak bir yapıya sahip olan bu yeni harita ile beraber oyuna kış modu gelmiş oluyor. Kar ve buz ile kaplı olan haritada rahat hareket edebilmek ve ek bir işlevsellik katmak için yapımcılar tarafından oyuna kar motoru da eklenmiş durumda. Ayrıca bu kar haritasına özel ek ve dikkat çekici mekaniklerinde oyunda bulunduğunu belirtelim. Bu durumlardan en dikkat çekeni ise kar kaplı alanlardan oyuncu geçiş yaptığında arkasında iz bırakacak. Bu durumda saklanmaları zorlaştıracak diyebiliriz.

Soğuk havası ve kar teması ile iç ısıtan bir görüntüye sahip yeni haritanın duyuru videosunu üstte yer alan bölümden izleyebilirsiniz. Kullanıcılara yepyeni bir deneyim sunacak olan bu haritada yenilik olarak kar motoru haricinde G36C saldırı tüfeği de eklenmiş oluyor. Geçtiğimiz saatler içerisinde bu yeni Vikendi haritası PC kullanıcıları için test sunucusunda aktif olmuş durumda. Ancak haritanın resmi yayınlanma tarihi ise 19 Ocak 2019 olarak belirlenirken bu noktada yeni yılın ilk haftalarında Xbox One, PC, PS4 ve Mobil platformlar için bu yeni harita kullanılabilir olacak.  


İlgili uygulamalar
PUBG, PMSC Global Finalleri'nde başarıya imza attıPUBG, PMSC Global Finalleri'nde başarıya imza attı

PAYLAŞ