PUBG’nin ilk dinamik haritası: Paramo - Haberler - indir.com

PUBG’nin ilk dinamik haritası: Paramo

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-13 16:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

PUBG Corp. uzun süredir PUBG üzerinde çalışmakta ve her sezon oyunculara yeni içerikler getirmekte. Şirket, PUBG sezon 9 ile birlikte oyunculara oyunun ilk dinamik haritasını sunacak.

PUBG’nin ilk dinamik haritası: Paramo

Geliştirici ekip, dinamik harita ile birlikte oyunculara farklı bir deneyim sunmayı amaçl ediniyor. Paramo, karşımıza volkanik bir ada olarak çıkıyor. Volkanik dağın patlamasıyla birlikte çevre detaylarında ve partiküllerde çeşitli değişimler yaşanacak. Ayrıca geliştirici ekibin açıklamasına göre haritaya her inişinizde manzara ve çevre rastgele olarak şekillendirilecek ve binlerce olasılık yer alacak. Bu şekilde düşünülmesinin tek sebebi, PUBG resmi twitter hesabından atılan bu tweet:

Sonic The Hedgehog 2 Steam'de ücretsiz olduSonic The Hedgehog 2 Steam'de ücretsiz oldu

#Paramo's dynamic landscape will keep you guessing each drop! #PUBG #Season9 pic.twitter.com/TnuYgksycw — PUBG (@PUBG) October 12, 2020

 

Atılan tweette yer alan teaser’da, paraşütle süzülen karakterlerin sahnesi oldukça dikkat çekici. Ekran geçişlerinde binalararazinin yapısıvolkanın aktiflik durumu ve ağaçların çeşidi değişiyor. 9. sezon bir çok oyuncuyu şimdiden heyecanlandırmış gibi duruyor.

9. sezon, 21 Ekim‘de PC, 29 Ekim‘de ise konsollar için çıkış yapacak.



PAYLAŞ