PUBG'ın yeni haritası Sanhok, yeniden teste giriyor - Haberler - indir.com

PUBG'ın yeni haritası Sanhok, yeniden teste giriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-30 18:10:42
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Oyun severlerin son zamanlarda en çok ilgi gösterdiği oyunlardan PUBG, birkaç aydır oyuncu sayısında düşüş yaşıyordu. Geçtiğimiz günlerde çıkan bir haberde, oyunun Steam'deki oyuncu sayısının, Ocak ayından bugüne yarı yarıya düştüğü haberi verilmişti. Fakat bu habere rağmen, oyun hala Steam'in en çok oyunlarından biri olarak yoluna devam ediyor. Geliştirici ekip de bu konuda kendilerine düşen hata payını kabul etmişlerdi ve hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri için yayınlanan güncellemelerin, eski sıklığına döneceğini söylemişlerdi. Son günlerde oyuncuların PUBG için beklediği şeylerden biri, yeni çıkacak olan tropik Sanhok haritası. Haritanın yapım aşaması tamamlansa da geliştirici ekip haritayı oyuna eklemeden yeniden teste yollamayı tercih etti.

Sanhok haritası bu hafta sonu, ikinci kez test sunucularına gönderilecek

İlk etapta ismi Codename: Savage olarak bilinen ve sonrasında Sanhok olarak açıklanan PUNG'ın yeni tropik haritası, yakın zamanda oyundaki yerini alacak. Geliştirici ekip, haritayı tamamlamadan önce bir kez daha deneysel test sunucusundan geçirme kararı aldı. Bu nedenle Sanhok, oyuna eklenmeden önce bu hafta sonu yeniden PC üzerinden test aşamasından geçecek.

Haber, PUBG Corp tarafından Steam üzerindeki bir gönderide verildi. Test programının yer aldığı gönderide, bu aşamanın harita tamamlanmadan önceki son aşama olacağı söylendi. Test aşaması 31 Mayıs tarihinde başlayacak ve 4 Haziran'a kadar sürecek. Steam'de  PUBG oyunu sahibi olanların tümü bu programda yer alma imkanına sahip olacaklar. Harita test aşamasının bitiminde oyuna  eklendikten yaklaşık bir ay sonra, haritaya yeni araçlar da eklenecek.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ