PUBG'ın Sanhok haritasında teste devam edilecek - Haberler - indir.com

PUBG'ın Sanhok haritasında teste devam edilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-05 20:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Battle Royale türünün en iyi örneklerinden biri olan PUBG, son zamanlarda biraz olumsuz eleştirilere maruz kalıyordu. Fakat oyuncu kitlesi eleştirilerden yola çıkarak geliştiricilerin oyunu düzeltmesini bekliyorlar. Geliştirici ekip de bu eleştirileri dikkate alarak güncellemelerini şekillendireceklerini ifade eden bir açıklama yaptı.

Bilindiği üzere PUBG'a şu sıralar yeni tropikal hartiası Sanhok'un eklenmesi bekleniyor.  geçtiğimiz haftalarda haritanın test aşamaları tamamlanmış ve oyuna eklenmesi kalmıştı fakat geliştirici ekip haritayı yeniden teste sokacaklarını açıkladılar. Sanhok haritasının, geçtiğimiz hafta sonu yeniden test sürecine gireceği söylendi ve bu hafta da test aşamasından hemen sonra oyuna eklenmesi bekleniyordu. Fakat durum yine beklenildiği gibi olmadı ve haritanın test sürecine devam edileceği öğrenildi.

Sanhok haritası PC oyuncuları tarafından bir süre daha denenecek

Sanhok'un normalde test sürecini 4 Haziran tarihinde tamamlanması oyun içerisindeki yerini alması bekleniyordu. Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamada, har,tanın bir süre daha test aşamasında kalacağı söylendi. Bu süreçte PC oyuncuları haritayı denemeye devam edecekler. PUBG, haberi Help isimli Twitter hesabı üzerinden verdi. Deneme süreci yapılan açıklamaya bakılırsa 7 Haziran tarihine kadar devam edecek. Yani 1 Haziran'da başlayan test süreci 7 Haziran'da son bulmuş olacak. Bu süreç Türkiye saatlerine göre saat 14.01'de bitmiş olacak. İlerleyen günlerde oyuna gelecek güncellemeler de oyun severler tarafından merakla bekleniyor. Çünkü geçtiğimiz günlerde güncellemelere bağlı olarak, PUBG'ın oyuncu sayısında düşüş yaşandığı görülmüştü. Bu nedenle geliştirici ekip artık güncellemelerde oyuncularının eleştirileri doğrultusunda hareket edeceklerini açıkladı. Performans iyileştirmelerine de daha fazla yoğunlaşılacağı biliniyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ