PUBG'den 1 Nisan'a özel Fantezi Battle Royale modu - Haberler - indir.com

PUBG'den 1 Nisan'a özel Fantezi Battle Royale modu

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-01 12:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Dönem dönem oyuncularına sınırlı süreli oyun modları sunan PUGB, 1 Nisan’a özel Fantezi Battle Royale modunu yayınladı. Oyuncuların farklı sınıflar seçerek takımıyla mücadele verecekleri yeni mod fantastik bir deneyim sunacak.

PUGB’nin bugün yayınladığı yeni oyun modunda oyuncular 8 Nisan tarihine kadar oynayabilecek. Fantazi Battle Royale modunda oyuncular dört farklı fantezi karakterden birini seçtikten sonra savaş alanında birbirlerine karşı hayatta kalma mücadelesi verecekler.

PUBG Mobile Lite güncelleme aldıPUBG Mobile Lite güncelleme aldı

Geçici olarak oyuna dahil olan Fantezi Battle Royale moduna oyuncular ana lobiden rahatça geçiş yapabilecekler. Bugün yayınlanan yeni mod, Erangel Dragon's Isle'da en fazla 80 kişiyle oynanabilecek. Sadece TPP modunda aktif olan bu modda oyuncular dörder kişilik 20 takıma ayrılacak ve maç esnasında dost ateşi kapalı olacak. Fantezi Battle Royale modunda oynayan oyuncular eşleşmenin hemen ardından farklı özelliklere sahip 4 karakterden birini seçecekler.

Barbar

Yüksek can havuzuna sahip ve yakın dövüşte yetenekli bir karakterler olan Barbar, öfkelendiğinde daha hızlı hareket edebilme yeteneğine ve uzun kılıçları sayesinde geniş hasar verebilme yeteneğine sahip. her başarılı hasarda hız kazanan Barbar Mega Enerji İçeceği üreterek canlarını da yenileyebiliyor.

Avcı

PUBG'ye yeni bir harita ve yıkılabilir ortamlar geliyor

Zorlu ve kırılgan karakterler olan Avcılar uzun menzilli nişancılardır. Arbaletleriyle birden fazla atış yaparak rakiplerine yüksek hasarlar verebilen bu karakterler görünmezlik özellikleri sayesinde rakiplerini sessizce öldürebiliyor. Ve sahip oldukları ışık bombası sayesinde rakipleri kör ederek takım arkadaşlarını koruyabiliyorlar.

Büyücü

Yüksek hasar veren Büyücü karakteri rakiplerine teş yağmuru yağdırabiliyorlar. Elinde tuttuğu asasından iki kez üst üste ateş topu atmasalarda ateş büyüleri yapabiliyor ve gökyüzünden ateş yağmuru indirebiliyorlar. Oldukça dikkatli oynanması gereken bu karakter sınıfı en düşük can havuzuna sahip olan karakterler.

Paladin

Oyunda bir destek sınıfı rolünde olan Paladin takım arkadaşlarını iyileştirebiliyor. Topuzları sayesinde takım arkadaşlarını iyileştirebilirken Basit Kalkan'ları sayesinde de gelen atakları engelleyebiliyorlar. Paladin aynı zamanda takım arkadaşlarını iyileştirirken rakiplerine de basit hasarlar vererek yavaşlatabiliyor ve ilk yardım kitleri oluşturarak arkadaşlarıyla paylaşabiliyor. Ayrıca “Şifa Bombası” sayesinde de iyileştirme etki alanı oluşturabiliyorlar.

Taşıtlar, eşyalar

Fantezi Battle Royale modunda taşıtlardan sadece motosiklet ve UAZ bulunuyor. Savaşların sınıflar odaklı olabilmesi için araçların hızı ve dayanıklılıkları da, oyunda bulunan normal araçlara göre daha

Her oyuncu maça sınıflarına özel silahlar, yüzükler ve kolyelerle başlıyorlar.

Oyuncular normal modda olduğu gibi yerden toplayacakları eşya oluşturma materyalleri ile silahını ve ekipmanlarını geliştirebiliyor ve topladıkları eşyaların üzerine, sağ tıklayarak yeni eşyalar oluşturabiliyorlar.

Bulunan ekipmanların seviye 5'e yükseltilebilmesi için Zirkon kristali bulunması gerekiyor. Oyunda çok ender rastlanan Zirkon kristali, “Yardım Paketleri”nden de çıkabiliyor.

Bunlara ek olarak Fantezi Battle Royale oyuncuları verilen özel görevlerini tamamlayarak, özel kostüm seti parçaları ya da Altın kazanabiliyorlar. Ayrıca etkinlik boyunda her sınıf başına 2 set ve toplamda 8 kostüm seti kazanılabileceğinin de altını çizmekte fayda var.

 


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile indirme sayısı 600 milyona ulaştıPUBG Mobile indirme sayısı 600 milyona ulaştı
Pubg 6.3 konsol güncellemesiyle gelecek yeniliklerPubg 6.3 konsol güncellemesiyle gelecek yenilikler

PAYLAŞ