PUBG'de Nasıl İyi Nişan Alınır? - Haberler - indir.com

PUBG'de Nasıl İyi Nişan Alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-07 16:36:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Bilindiği üzere PUBG son zamanların en popüler oyunlarından biri haline geldi. Oyun çeşitli silahlar kullanarak hedefteki kişi sizi öldürmeden onu öldürmek üzerine kuruludur. Seçtiğiniz karakteri arenada yönlendirmek için hazır olmalı ve dikkatle ilerleyerek karşınıza çıkan herkesi ortadan kaldırmalısınız. Aksi halde rakipleriniz sizi öldürecek ve oyun sona erecek. Son iki yılın en popüler oyunu PUBG'de nişan almak oldukça önemlidir. Bu sebeple yazımızda PUBG'de nasıl iyi nişan alınır sorusuna yanıt vereceğiz. Hayatta kalma oyun türü olan PUBG oyununda arenada nişan almak ve isabet ettirmek birçok kişi için zor bir durum olarak görülüyor. Oyunu oynamak için en iyi donanımsal özelliklere sahip olsanız bile arena içerisinde hedefleri yok etmediğiniz sürece başarı puanlarını elde edemiyorsunuz. PUBG'de iyi nişan almanın yollarını değerlendirelim;

PUBG oyun telefonu çıkarabilir!PUBG oyun telefonu çıkarabilir!

- Dürbününüze Hakim Olun

4X özelliğine sahip olan dürbünleri oyunda bulunan birçok silaha yerleştirebilirsiniz. 4X dürbün ile çok uzakta yer alan bir hedefi bile rahatlıkla görebilir ve nişan alabilirsiniz. Yani 4X dürbün oyunda önemli bir noktada yer alıyor. Söz konusu bu dürbünün üzerinde dikkat etmeniz gereken bir kaç çizgi vardır. Bu çizgilerin ne işe yaradığına dikkat ederek isabet almalısınız. 

- Hareketli Hedefler Nasıl Vurulur?

Hareketli hedefleri ortadan kaldırmak oyunda en zor olan hamlelerden biridir. Bu aşamada hedefi öldürmek için hedef ile aranızda bulunan mesafe önemli bir yere sahiptir. Hareketli hedef ile aranızda olan mesafeyi hesaplamak için herhangi bir özellik yoktur, bu sezgilerinize ve tecrübelerinize bağlı bir durumdur. Bunu geliştirmek için oyunda sıkça zaman geçirmekte fayda vardır. Oyunda yaklaşık 100 metre uzaklıktaki bir hedefi isabet almaya çalışıyorsanız hedef önünüzdeymiş gibi düşünmeniz gerekiyor. Eğer yaklaşık 200 metrelik bir hedefi isabet alıyorsanız da önünüzde iki kişi koşuyormuş gibi düşünecek ve ikinci kişiye ateş edeceksiniz. Bu şekilde kendi yöntemleriniz ile hesaplamalar yaparak hareketli hedefi çok daha kolay bir şekilde öldürebilirsiniz. 

- Daha İyi Nişan Nasıl Alınır?

Daha iyi nişan almak için mouse ayarlarınızı çok dikkatli bir şekilde yapmanız gerekiyor. Mouse kullanımında dengeyi oturtmak için DPI derecenizi, oyundaki fare hızınızı ve genel hassasiyet ayarlarını göz önünde bulundurarak değişiklik yapmanız gerekiyor. Uzakta yer alan hedefleri nokta atışı yaparak ortadan kaldırmak için dürbün kullanırken düşük DPI değerine geçiş yapın. Dürbününüzü açtığınız anda Shift tuşuna bastığınızda oyun içerisinde nefesini tutacak ve daha isabetli atışlar gerçekleştirebileceksiniz. 

- PUBG'de Nasıl Daha İsabetli Atışlar Yapılır?

PUBG'de yakın mesafeden hedef alıp isabet ettirmek istediğiniz taktirde Ret Dot ve Holographic dürbün tipini kullanabilirsiniz. Bu dürbün türleri geniş bir savaş alanı içerisinde menzili daha net görebilmeniz için çok daha faydalı olacaktır. 4X, 8X ya da 15X dürbün türünü kullanmak için çantanızda mutlaka bulundurmanız gerekiyor. Bazı durumlarda bu dürbünler hedefi isabetli bir şekilde ortadan kaldırmanız için doğru bir seçenek olacaktır. Oyun becerilerinizi geliştirerek çok daha başarılı bir performans sergileyebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile'a Gece Modu Geliyor!PUBG Mobile'a Gece Modu Geliyor!
PUBG 2018'de Ne Kadar Kazandırdı?PUBG 2018'de Ne Kadar Kazandırdı?

PAYLAŞ