PUBG'a gelen 19. güncellemenin detayları - Haberler - indir.com

PUBG'a gelen 19. güncellemenin detayları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-03 16:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

PUBG, 19. güncellemesi ile birlikte oyuncularına hava durumu ve daha tutarlı hasar özelliklerini sunuyor.

Battle Royale’i oyun dünyasına kazandıran yapımlardan PUBG, ilk çıktığı dönemlerde aldığı sürekli güncellemelerle, oyuncularının ilgisini çekmeyi başarmıştı. Sonrasında güncellemelerin gecikmesi, oyuncu sayısını düşürünce geliştirici ekip yeniden harekete geçti ve son dönemlerde oyuna getirdiği güncellemelere yeniden hız kazandırdı. Son olarak yayınlanan güncelleme ile birlikte, PUBG 19. güncellemesini almış oldu. Bu güncelleme ile birlikte, oyun içerisinde birçok hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yapıldı. Bununla birlikte oyun bazı yeni özellikler de eklendi.

PUBG’ın 19. güncellemesi, tüm haritalar için yayınlandı

Oyun dünyasının en popüler isimlerinden biri olan PUBG, geçtiğimiz günlerde oyuncularına yeni bir güncelleme sundu. Bu güncelleme ile birlikte oyun hem performans anlamında iyileştirildi hem de bazı yeni özellikler kazandı. PC sürümü için yayınlanan güncellemede, yapılan iyileştirmelerden birisi mermilerin etkisine yönelik oldu. Buna göre, mermiler artık kol ve el gibi bölgelerden ya hasar vermeden ya da en az hasar vererek geçecek. Bunların dışında merminin denk geldiği bölgeler ise daha çok hasar görecek. Bu nedenle, PUBG oyuncuları daha iyi nişan almak durumunda kalacaklar.

Güncellemeyle birlikte gelen bir başka özellik ise hava durumunu kapsıyor. Dinamik hava durumu, ilk etapta yalnızca Sanhok haritasındaydı fakat artık tüm haritalar için yayınlandı. Yeni çıkan Erangel veya Miramar haritaları için de bu özellik oyundaki yerini aldı. Yani artık haritalarda yağmur, kar, sis gibi hava olaylarıyla karşılaşmanız mümkün olacak. Erangel haritasında görülecek bir değişiklik de haritaya yeni evlerin eklenmiş olması. Bu da oyunculara daha fazla loot şansı tanımış olacak. Güncelleme sonrasında PUBG oyuncularının yeniden oyuna olan ilgisinin artması bekleniyor. Güncelleme şu an için yalnızca PC’de yayınlanmış olsa da ilerleyen zamanlarda Xbox One için de gelecek.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ